HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Alan Gilmore & Roman MacClannough

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Szer. Aug. 12, 2015 10:17 pm

Épp bent csücsültem a szobámban elmélkedve a közelmúlt eseményein, amikor kaptam egy fülest, hogy az igazgató vár engem az irodájában. Felhúztam a szemöldököm, nem számítottam erre most. Felálltam, kimentem a szobámból, és elindultam. Remélem a jó irányba, mert nagyon új még nekem ez a hely... Szerencsére találtam néhány kis táblát, ami útbaigazított, szóval viszonylag hamar megtaláltam a parancsnoki harcálláspontot. Odaértem, és bekopogtattam.
-Tessék! - vagyis, mintha ezt hallottam volna belülről.
Vettem egy nagy levegőt és benyitottam...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Szer. Aug. 12, 2015 10:32 pm

Egy-két napon belül megérkeznek a diákok, mi több, diákok egész hada fogja elárasztani ezt a kastélyt, mely oly rég volt már fiataloktól hangos. Épp az újságot olvastam, a megyei lapok is megírták, hogy egy vadonatúj magániskola nyílik az Ille Mhórie-n, különösen tehetséges fiatalok számára. Ajkaim félmosolyra húzódtak.
Kisvártatva kopogtattak az iroda súlyos faajtaján, az órámra néztem és tudtam, hogy ez a Gilmore kölyök lesz. Azon kevés, maroknyi diák közé tartozott akik előbb érkeztek a hivatalos dátumnál, természetesen őket is készséggel elszállásoltuk az iskolakezdésig. Különben sem maradt ennek a szegény fiúnak más lehetősége azok után, ami a szüleivel történt. Jobb is, hogy nem utaztatták távoli rokonokhoz erre a néhány napra feleslegesen.
- Tessék - invitáltam be határozottan és jól hallhatóan az ifjú idegent. Mikor bátortalanul belépett, felálltam a dolgozóasztalomtól, letettem az újságot és mosolyogva indultam felé.
- Szép napot Alan! Remélem nem bánod, hogy hívattalak. Kérlek, foglalj helyet - invitáltam a szoba másik végében található bőrfotelek és -kanapé felé. Megkínáltam őt teával és frissítővel, mielőtt magam is helyet foglaltam vele szemben.
- És mondd csak, hogy tetszik az új otthonod? Kiismered már magad a kastélyban? - érdeklődtem. Pár percig csak mindennapi dolgokról csevegtünk lefutva a kötelező udvariassági köröket a kastélyról, a birtok szépségéről, az időjárásról... azután mikor már elérkezettnek láttam az időt végre, kissé előre dőltem ültömben és a tárgyra tértem.
- Igazság szerint azért hívattalak, hogy lássam rendben vagy -e. Mindketten tudjuk, hogy miért. Én persze nem hibáztatlak Alan, tudom miért tetted. És azt is tudom, hogy nem szándékosan... illetve, nem tudtad még, hogy mire vagy képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Szer. Aug. 12, 2015 11:08 pm

Miután bementem, leültem az egyik bőr ülőalkalmatosságra, MacClannough velem szemben. Beszélgettünk néhány könnyedebb dologról, és ahogy sejtettem, jött a neheze. Elsimultak a nevetőráncai, és egy komolyabb arckifejezést öltött fel. Érdeklődött a hogylétem felől, és közben láthatóan a történtek hatásaira gondolt.
-Jól vagyok, köszönöm. - hazudtam neki. Amit nyilván ő is tudott, de tudta azt is, hogy nem fogom itt helyben kiönteni a lelkem. De közben azért történt valami nem elhanyagolható, az utolsó megmozdulásom nem egy trükk volt, hanem valami más, valami nem mindennapi. Na de azért nem egészen volt igaz a csóka vélelme, visszagondolva, amit tettem, az eléggé szándékos volt, még ha hirtelen felindulásból is. Ez azért érdekelt, szóval egy kis szünet után folytattam. - Lenne valami... amit tettem, illetve ahogy tettem azt, amit tettem, az valami új volt, valami ismeretlen, valami hatalmas... mi történik velem?
Ráemeltem tekintetemet, a szemébe néztem, és vártam a választ.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Csüt. Aug. 13, 2015 12:44 pm

A fiú azt mondta jól van, természetesen kételkedtem szavai igazságtartalmában de ezt nem róttam fel neki. Természetes reakció volt, elvégre még nem fogadott a bizalmába és úgy tűnt, nem tud gyengeséget mutatni - ahogy én sem. A kölyök kissé magamra emlékeztetett. Csak bólintottam, tudtam hogy össze van még zavarodva ha át is érzi tettének súlyát és következményét. Épp akkor, mikor különben is dühös volt és sebezhető, az ereje úgy zúdult rá mint sötét viharcellákból sűrű, jeges eső a földre.
Mikor rákérdezett, hogy mi is történt vele pontosan, megköszörültem a torkom és a szemébe néztem. Nem volt alkalmam ott és akkor az első találkozás alkalmával elmondani neki mindent, általában nem ilyen fogadtatásban részesültünk Melanie-val, mikor meglátogattunk egy-egy ifjoncot. A baleset után rendőrségi helyszínelés, kihallgatás ár a fiúra, ráadásul az új iskola, az idegenek, a különleges tehetségének híre... minden egyszerre zúdult rá a fiúra. A Tanács segítségét kellett kérnem, hogy intézzék el, hogy a fiú ne állhasson bíróság és a nyilvánosság elé tettei miatt, s inkább pár nappal az iskolakezdés előtt magammal hoztam a szigetre. Ő persze minderről semmit sem tudott.
- Azon az estén sajnos nem volt alkalmam mindent elmondani neked a körülmények... nos, szerencsétlen alakulása miatt. Azt tudod, hogy különleges vagy, egy idegen, ezt már említettem. Különlegesen tehetséges, ezért is lehetsz itt, ebben az iskolában. De a képességedről még nem tudtunk beszélni - tartottam egy rövid szünetet. Örültem volna, ha Melanie is itt van és szükség esetén javítani tud a fiú hangulatán, ha esetleg elkapná valamiféle érzelmi hullám... de a húgomnak sajnos halaszthatatlan dolga volt. Egyedül kell hát megbirkóznom ezzel.
- Azon a tragikus napon jelentkezett először az erőd. Jelt adott magáról. Sajnos, ritkán de előfordul, hogy ezeknek az eseményeknek nem lesz jó vége. A fiatal idegenek többsége megússza apróbb balesettel, vagy káresettel, de te... nos, én tudom mi történt. Egy valami viszont nem fér a fejembe. Alan, fontos, hogy most őszintén válaszolj. Azért szúrtad le a szüleidet, mert megijedtél azoktól a furcsa dolgoktól, az illúzióktól, amiket csináltál?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Csüt. Aug. 13, 2015 10:25 pm

-Igen, volt már erről említés, de mi az, hogy idegen, hogy lennék én idegen, mikor apám is, meg anyám, teljesen normális ember volt? Mármint anyám biztos, de apám már nem annyira...
Gondolkodtam is ezen a napokban, még annyira új ez a dolog, még nem annyira tudom magamban hova tenni. És rákérdezett arra az esetre, mikor meglátogattak... hogy miért tettem, hogy megijedtem-e a bennem feltörő ismeretlentől. Igazából nem ijedtem meg, mindenesetre megdöbbentő volt, és valami letaglózóan újszerű, valami olyasmi, amire titkon valahogy mindig is vágytam. Illúziók... Hát nem meglepő, hogy annyira szerettem ezeket a bűvészdolgokat. Utólag nem vagyok benne biztos, hogy mit gondoljak. Nagyon eldurrant az agyam, a hosszú évek óta tartó sértésekből eredő dühöm tört akkor megállíthatatlanul felszínre, és nem igazán tudtam megakadályozni, mondjuk nem is nagyon akartam. Apám megölte a barátnőmet, akit annyira szerettem, és különben is, k*rvára rászolgált már a sorsára az évek során, a nője ahogy észrevettem nem igen különbözött tőle. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy nem estem-e túlzásba. Annyi biztos, hogy egy gyilkos, ráadásul kettős gyilkos vagyok. És az sem biztos, hogy ezt megúszom sitt nélkül. Mondjuk, hogy itt vagyok, így már lehet, hogy nem lesz gáz. Biztos, ami sicher, nem árt egy kis megbánást tanúsítani, az be szokott jönni a bíróságon is.
Az igazgató engem bámult végig, vizslatta az arckifejezésemet, muszáj volt már valamit válaszolnom neki.
-Ööö, igen, nem így terveztem ezt, csak elhomályosította az agyam ez a valami, ami akkor előjött bennem. De azért valamennyire biztos tehetek a dologról, nem tudom, mindenesetre nagyon bánok mindent, ami történt.
Nnnna, szerintem ez így jó is lesz. Most én bámultam az arcát, hátha leszűrődik róla valami, hogy ezt így bekajálta-e, avagy nem. Mindenesetre ez azért forró terep, húzzunk is el róla.
-Tud valamit mondani erről az én képességemről? Mi ez egyáltalán?
Jól fognak jönni a plusz infók, nem ártana minél előbb úrrá lennem ezen, elég bejövős a dolog, kapóra fog még jönni ez sok esetben.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Csüt. Aug. 13, 2015 11:38 pm

Alan értetlenkedett, ami természetes volt ennyi új infó és a nem mindennapi történések után, igyekeztem hát felvilágosítani.
- Az, hogy valaki idegen, vagyis olyan mint mi, születéskor dől el. Neked különleges képességed van Alan és ez megkülönböztet az emberektől - bizonyos értelemben, föléjük emel. Nincs szükség rá, hogy a szüleid is idegenek legyenek... a véredben van, a génjeidben, de ez nem nekik köszönhető - idő közben kissé elgémberedtek a tagjaim, hisz eddig is ültem és bár a fotel kényelmesebb volt, inkább felálltam és az ablakhoz léptem miután válaszolt. Úgy tűnt, megbánta hirtelen felindulásból és ijedtségből elkövetett tettét.
- A hánytatott sorsú fiatalok, mint amilyen te is vagy... igen Alan, tudok mindent. A hozzád hasonló ifjoncok gyakran rettenetes dolgokra képesek. De te nem vagy rossz ember. Megijedtél és elkövettél egy hibát, ez mindannyiunkkal megeshet. A mi hibáink, képességeinket tekintve, talán nagyobbak... de megvan az esélyünk rá, hogy kijavítsuk őket - amikor befejeztem a mondandóm, visszafordultam a fiú felé, aki a képességéről érdeklődött.
- Igen, Alan. Érzem az erődet, érzem, hogy mi lehet belőle ha megfelelően fejleszted. Te egy innan vagy, akárcsak az igazgatónő, akivel néhány napja találkoztál. Az innanok, hogy egyszerűen fogalmazzak, az elmetrükkökhöz értenek. Képesek olvasni mások gondolataiban, emlékeket meghamisítani, hipnotizálni másokat... vagy éppenséggel illúziókat plántálni mások fejébe. Ez a te képességed Alan, az illúziókeltés. Képes lehetsz rávenni az embereket, hogy másként lássák és érzékeljék a valóságot.
Lassan visszasétáltam a kanapéhoz, karom a fotel tetejére tettem és megtámasztottam magam.
- Azért vagy itt, hogy mindez megvalósulhasson. Ha egy ifjú idegen ugyanis nincs más idegenek társaságában és nem ismeri meg, fejleszti a képességét legalább két évig, az nem szilárdul meg. Eltűnik, mintha soha nem is lett volna - és akkor egyszerű ember maradsz. És elpazarolod a tehetséged, amelyről sokan még álmodni sem mernek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Hétf. Aug. 17, 2015 12:14 am

-Ez olyan hihetetlennek tűnik, fogalmam sem volt róla, hogy ilyen lehetséges, hogy én ilyen vagyok, és hogy ennyien mások is... De rajta leszek a feladaton. Nagyon érdekes ez az egész.
Már most imádom, hogy ilyen képességem van, és már most nagyon kíváncsi vagyok, hogy hová tudom ezt fejleszteni.. ha nagyon rágyógyulok a dologra, akkor a csillagos égig meg sem állok. Na de ha olyanra használom a képességeimet, amire a közvélekedés szerint nem lenne szabad? Mondjuk ha valami barmot jól megszívatnék vele? Simán előfordulhat, hogy ilyesmire sor kerül.
-Igazgató úr! Mi történik akkor, ha valaki rosszra használja az erejét? Mi a büntetése?
Muszáj tudnom a határokat, amiket be kell tartani... vagy amiket mások úgy látják, hogy én betartok. Ha kikerülök innen, akkor nekem kaszáltak, mehetek a sitkóra, ráadásul a hatalmamnak is lőttek, amit aztán végképp nem akarok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Hétf. Aug. 17, 2015 12:41 am

Megértően bólogattam szemben a fiatal fiúval.
- Tudod Alan, én emlékszem még, milyen nehéz volt nekem is. Vagy a testvéremnek, nem felejtettem el. De örülök a lelkesedésednek, őszintén - mosolyodtam el végre. Tetszett a fiú lelki ereje, hogy a múlt helyett a jövőbe nézett, csakis előre haladt és nem hátrafelé. Már épp útjára engedtem volna, hadd élvezze ki az utolsó nyári napokat az iskolakezdés előtt, mikor azonban feltett egy kérdést: egy igen fontos kérdést.
- Nos... - kezdtem bele - ... te is megkaptad a szabálykönyvet. Aki az abban foglaltak ellen vét, legsúlyosabb esetben nem csak eltanácsoljuk, de minden az akadémiával kapcsolatos emlékét is töröljük. Sosem fogod megtudni, mi voltál, vagy mi lehettél volna. Az emlékeiddel a képességed is elveszíted. És maradsz az, amit megérdemelsz: gyenge ember. Remélem, elég világos voltam - zártam le a mondatot kissé talán túl szigorúan is, de nem baj ha a kölykök megértik, mivel is állnak szemben pontosan. Hogy milyen árat kell fizetniük az esetleges meggondolatlanságukért.
- Ó, és még valami... ami az idekerülésed előtti éjszakán történt, az maradjon köztünk, rendben?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Hétf. Aug. 17, 2015 8:39 pm

-Ööö, jó, persze, köztünk marad. Igazából próbálom is elfelejteni azt az éjszakát. A szabálykönyvet meg majd átolvasom, nem akarom, hogy bármilyen probléma felmerüljön... Ha nincs szó semmi másról, igazgató úr, akkor mennék is, körülnéznék még a birtokon, nem ismerem még ki eléggé magam.
MacClannough bólintott, majd egy kézfogás kíséretében elköszöntünk. Kiléptem az ajtón, és becsuktam magam után. A kastélyból kifelé irányítottam a lépteimet, tényleg nem ártott egy kicsit körülnéznem, a helyismeret mindig jól jön, meg hát amúgy is, kíváncsi gyerek voltam én mindig.
Az biztos, hogy óvatosnak kell lennem, meg kell húznom magam, valami azt súgja, hogy az igazgató minden jóhiszeműsége ellenére rajtam fogja tartani a szemét. Már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy megfigyelnek, de ezt az árat ha kell, simán megfizetem azért, hogy kiteljesedjek, sőt még többet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   Kedd Aug. 18, 2015 9:30 am

Alan ígéretet tett, én pedig bíztam a szavában amit egy bólintással nyugtáztam.
- Rendben van Alan, kikísérlek - azzal a fiúval az ajtóhoz sétáltam és kinyitottam neki. Már épp indult volna, mikor megragadtam a felkarját és finoman, de határozottan visszahúztam.
- Tudom, hogy a fiatal szívek mennyire lázadók és nehezen fogadják el a segítséget. De ha bármiről szeretnél velem beszélni, bármikor, az ajtóm nyitva áll előtted is. Ez nem egy szokványos iskola... itt talán semmi nem az, mint aminek elsőre látszik. A sötétség nem egyenlő az eredendő gonoszsággal, ezt jegyezd meg: a sötétség ahhoz ér hozzá, aki behívja magához - suttogtam el jó tanácsom a kihalt folyosón, majd útjára bocsátottam a diákot. Egy ideig még néztem távolodó alakja után, majd visszamentem a lakrészembe és becsuktam az ajtót. Az órára tekintettem, Melanie-nak is nemsokára meg kell érkeznie. Visszaültem az asztalomhoz és ismét kezembe vettem az újságot, de kevéssé tudtam a papírra nyomtatott szavakra koncentrálni.

// Kösz a játékot! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Alan Gilmore & Roman MacClannough   

Vissza az elejére Go down
 
Alan Gilmore & Roman MacClannough
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Alternatív :: Archivált játékok-