HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Shayleen Stark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shayleen Stark

avatar

Nem :
Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Shayleen Stark   Hétf. Aug. 24, 2015 10:09 pmShayleen Stark


Faj, típus: Innan

Nem: lány

Születési idő, hely: 1998. 03. 21. London


Ház: Namtar

Évfolyam: elsőéves


KINÉZET

Belenézek a tükörbe, és mit látok? Hosszú, sötétbarna, szinte fekete haj, barna szemek, vézna testalkat. Fehér bőröm mondhatni makulátlan, csak az arcomat csúfítják halvány szeplők. Szinte észre se lehet venni, csak ha az ember nagyon figyel, de én akkor is tudom, hogy ott vannak, és zavarnak. Magasságommal nem is tűnök ki a tömegből, hisz csupán 162 centi magas vagyok, annál inkább a kinézetemmel, amit nevezhetnénk akár egyfajta lázadásnak is. Testemet számos tetoválás díszíti. De nem csak divatból, mindegyiknek jelentése van, és számomra nagyobb fontos. Öltözködésemre a rockos stílus jellemző, szinte csak fekete ruháim vannak, akadnak köztük fűzős felsők is, na meg persze elengedhetetlen tartozékom az acélbetétes bakancsom. Ékszerek terén is főként bőrcuccokat, és szegecses darabokat részesítem előnyben. És a szilikon karkötők megszállottja vagyok, már magam sem tudom, hogy hány különböző darab van belőle.
SZEMÉLYISÉG

Azt kérded milyen is vagyok? Nézz végig rajtam! Mit gondolsz, milyen vagyok? Vad? Szabályszegő? Vandál? A legtöbb ember általában ezt társítja az öltözködési stílusomhoz, sokan ezt gondolják rólam. De tévednek. Én nem vagyok se vandál, se szabályszegő, se vad. Egyszerűen csak szeretem ezt az öltözködési stílust. Valójában elég csendes vagyok, és rendszerető, a többi gyerek az árvaházban meg is jegyezte, hogy tisztaságmániás vagyok. Na igen, szeretem, ha minden a helyén van, rendben. És tisztán. Nem beszélek túlzottan sokat, társaságban általában én vagyok az, aki csendben figyeli a történéseket. Szeretek egyedül lenni, és imádok olvasni is, nem is tudom megszámolni, hány könyvet olvastam el már ezidáig. Emellett pedig gitározom, és néha még magam is írogatok dalszövegeket, bár profinak egyáltalán nem mondanám magam. Szeretek tanulni, csiszolni a tudásom, már gyerekkoromban is jobban éreztem magam egy könyv társaságában, mint a többi gyerek között. Emiatt pedig a barátkozás elég nehezen megy, nem igazán tudom, hogy kell, és néha kipottyan a számon egy-egy olyan szó, vagy mondat, amivel megbántok másokat, de azt nem szándékosan teszem.
Erősségek: Jó hallgatóság vagyok, gyakorlatilag egy lelki szemetesláda, gyorsan tanulok, szinte bármit, csak tedd elém a tananyagot. Emellett pedig hűségesnek vallom magam,  szóval aki elnyeri a bizalmam, nem fog bennem csalódni. Ja, és eszméletlenül jó csokis sütit tudok sütni.

Gyengeségek: Bizalmatlan vagyok, főként az ismeretlenekkel szemben. És nem tudok beszélni. Mármint összefüggő, hosszú, és értelmes mondatokat nem tudok megfogalmazni, pedig annyi gondolatom van, csak épp nem találom rá a megfelelő szavakat. Amiből persze az lesz, hogy összevissza beszélek mindenféle hülyeséget. Már akkor, ha egyáltalán veszem arra a fáradtságot, hogy kinyissam a szám. A barátkozás meg egyszerűen borzasztóan megy. És... Nem szeretem bevallani, de elég gyenge vagyok az összes labdasportban.

Félelmek:  Hogy mitől is félek? Hááát... Attól, hogy elveszítem az egyetlen embert, akit szeretek, aki anyám helyett anyám volt. De leginkább magamtól félek, és a nemrég jelentkezett képességem miatt. Hogy egyszer valakit bántani fogok, és nagy fájdalmat okozok neki.


KÉPESSÉG

Pszichikai csapás: Képes eszméletvesztést, fájdalmat okozni ellenfelének a tudatával. Gyakran befolyásolják önnön érzelmei, ha feldühítik. vagy valamitől nagyon ideges lesz, akkor akaratán kívül fájdalmat okoz bárkinek, csak rá kell néznie az illetőre. A képessége használata után legyengül, attól függően mennyire volt erős a pszichikai csapás, akár még az eszméletét is elveszítheti. Idővel, és sok gyakorlással képes lesz majd olyannyira uralni képességét, hogy érzelmei csak nagyon ritka esetben vegyék át rajta az uralmat.
MÚLT

Ma megint elvittek egy gyereket az árvaházból, és nekem megint végig kellett néznem, és örülnöm az örömének. És tudom, hogy ez lenne a helyes, de bármennyire is próbálkozom, nem sikerül, nem tudok örülni az Ő boldogságuknak. Én miért nem kellek egy szülőnek sem? Pedig már itt vagyok majdnem 17 éve, gyakorlatilag a születésem óta, és ez idő alatt egy szülőnek sem kellettem. Még a sajátomnak sem kellettem. De hát mi baj van velem, hogy nem kellek senkinek sem?
Miután a hat éves kislány elmegy az új családjával, én szinte azonnal visszasietek a szobámba, amit immár csak három másik lánnyal kell megosztanom. De Ők szerencsére most nincsenek itt, mert ilyenkor a legtöbb gyerek vagy a társalgóban van, vagy kint az udvaron, ami egyébként egy hatalmas játszótér. Sosem vonzott igazán az az udvar, ha nagy ritkán ki is mentem, csak az egyik padon ültem, és néztem a többieket. Na igen, ehhez legalább értek... Az emberek megfigyeléséhez. Mindig néztem a folyamatos harcokat a hintáért, vagy épp a csúszdáért, na meg persze télen a hócsatákat. Ez utóbbiból persze nekem is kijutott, nem is kevés. Igaz, hogy akaratomon kívül. Jó néhány könyvemet el is áztatták.
Így inkább most is itt maradok, mert az idősebbek - főleg a fiúk - képesek lennének teleszórni a ruhámat, és a könyvemet homokkal, azt meg a legkevésbé akarom. Helyette inkább bekucorodom az ágyam sarkába, ami egyébként a szoba sarka is, és olvasok. Ott valamennyire el is tudok rejtőzni, mert eléggé el van rejtve az a rész. Persze ha nagyon akarnak, megtalálnak... Ahogy most is. Alig, hogy elkezdtem olvasni a kedvenc könyvem, amit már legalább ötször elolvastam, néhány fiú ront be a szobába, és egyenesen hozzám jönnek. Jól ismerem őket, már nagyon régóta csesztetnek, csak nem tudom, miért. Nem is tettem ellenük semmi rosszat. De Ők csinálják, mert jó nekik.
- Na mi van Stark? Te megint Mit olvasol...? Megint ezt? Pedig ez tök unalmas... - Azzal kikapja az egyik a könyvet a kezemből. Nevezzük ezt az egyént mostantól Parasztnak, jó? Szóval Paraszt amint elolvassa a könyv címét, már dobja is az ágy másik végébe.
- Hagyj Békén! És add vissza a könyvem...! - ripakodok rá, persze csak halkan, ahogy mindig is szoktam. Nem szeretek ordibálni.
- Miért? Gyere inkább ki velünk az udvarra. Jól elszórakoznánk, hidd el nekem. - Ismét Paraszt szólal meg, képén a szokásos sunyi vigyorával, amitől én a falra mászok, és legszívesebben bemosnék neki mindig, mikor meglátom a vigyorát. Megtenném, csak épp nem tudom, nem vagyok az a verekedős ember.
- Pe-persze... Mint a múltkor? Hát azt elfelejtheted... Elfelejthetitek. - Én aztán innen el nem megyek, és nagyon remélem, hogy ezt Ők is megértik.
- Hát akkor azt hiszem a nehezebb módot választottad. Mondanám, hogy sajnálom, de az hazugság lenne. - És azzal a lendülettel megfogja a karom, a másik két fiú szintúgy, és elkezdenek lerángatni az ágyról. Én pedig ellenkezek, mert hülye lennék nem ezt tenni, és még el is ordítom magam, miközben próbálom kiszabadítani magam a szorításukból.
- Engedjetek már el!!! - Talán most először emelem fel a hangom, de nagyon feldühítettek. A következő pillanatban pedig mind a három a földön fetreng. Ketten a mellkasukat fogják, Paraszt pedig a fejét, és úgy jajgatnak, mintha épp most kínoznák őket. Megijedek, nem is kicsit, és visszahátrálok a biztonságot jelentő sarokba, lábaimat felhúzva, kezeimet pedig összekulcsolom a lábam előtt.
Csak pár másodperc telik el, mire beront Amanda, az egyik nevelőnő, addigra már a fiúknak szinte semmi bajuk, így kitessékeli Őket, majd leül mellém az ágyra. De addigra már eltörik nálam a mécses.
- Én voltam... Nem tudom, hogyan, de én tettem - Hagyom, hogy átöleljen, és nyugtasson. Ő az egyetlen, akit igazán kedvelek, anyám helyett is anyám volt, és mindig megvédett, ha kellett. És tudom, hogy most is mellettem fog állni.
- Nyugodj meg, kérlek! Nem te voltál, tudom. Mégis hogy tehetted ezt te?
- Nem tudom, csak azt, hogy én voltam. - Ki más lehetett volna? Hisz senki más nem volt itt, és nem hinném, hogy ilyen jól tudnának színlelni. Mellesleg nagyon azt akartam, kívántam, hogy legyen nekik rossz, fájdalmat tudjak okozni nekik, és akkor történt ez. - Mi történik velem?
AVATARON

Valerie Poxleitner
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roman MacClannough
Admin
avatar

Nem : Férfi
Kor : 44
Faj : Idegen, Atmos
Képesség : Azonosítás
Foglalkozás : Társadalomismeret, általános képességismeret
Előtörténet : itt

TémanyitásTárgy: Re: Shayleen Stark   Szomb. Aug. 29, 2015 8:45 pm

Üdv Shaylenn, nagyon tetszett az előtörténeted és a karaktered jelleme is szuper Smile Természetesen elfogadom és remélem a játéktéren is összefuthatunk majd egy-két közös játékra Wink Írd be magad az avatarfoglalóba ha még nem tetted meg, azután máris belevetheted magad a játékba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Shayleen Stark
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 2. felvonás - Stark torony
» Tony Stark - Vasember
» Tony Stark - Vasember /Foglalt/
» Stark Pláza

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Első lépések :: Karakteralkotás :: Elfogadott előtörténetek-