HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Lachlan & Shayleen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shayleen Stark

avatar

Nem :
Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Lachlan & Shayleen   Kedd Szept. 01, 2015 5:51 pm

Álmaimban sem gondoltam volna, hogy még idő előtt, vagyis még mielőtt betölteném a 18-at szabadulok arról a remes helyről, amit árvaháznak neveznek. És most mégis itt vagyok Londontól távol, egy új, ismeretlen helyen. Talán itt újra tudok kezdeni mindent, és ha szerencsém van, normálisabbak is lesznek az emberek. Végül is ebbe az iskolába elvileg olyan velem egykorú gyerekek fognak járni, akik hasonlítanak rám. Akarom mondani nekik is van valamilyen különleges képességük, szóval nem fogok kilógni annyira a sorból, mint otthon. Mert akármennyire is ellenkeznék 17 évig az volt az otthonom, bár csak egy olyan ember volt ott, akit igazán kedvelek. Miatta maradtam volna inkább ott, de demokrácia van, és akiket szívesen elfelejtenék, azok többen vannak, sokkal többen, így szívesen jöttem.
És most itt vagyok, és amennyire várom már az itt töltött éveket, olyannyira félek is tőle, és kételyeim is vannak. Mert mi van, ha nem sikerül az uralmam alá hajtanom teljes mértékben a képességem, és a végén még megölök valakit teljesen véletlenül. Mert tudom, hogy képes lennék rá, ha akarnám. Csak épp ez a bökkenő, én nem szeretnék senkit se bántani úgy nagyjából soha. De ez azt hiszem elkerülhetetlen lesz ezzel a képességgel.
De most szerencsére nincs itt senki, csak én. Itt a tó partján ülök, a fűben, és csak bámulom a víz felszínét. Fekete, acélbetétes bakancsba bujtatott lábaim felhúzom, és átkarolom, és így bámulok magam elé, csendben, amit csak néhány sóhajtás tör meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lachlan Morven

avatar

Nem : Férfi
Kor : 25
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Teleportálás
Foglalkozás : Cukrász
Előtörténet : Behind closed doors
Zeném : Alas, Lord is Upon Me

TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   Kedd Szept. 01, 2015 8:33 pm

Meló után Melanie berendelt egy teára a birtokra - igaz ő a meghívás szót használta, de nemleges választ nem igazán fogadott el. Amúgy nem bántam, amúgy is szerettem a szigetre járni főként, mert nem volt hosszú az út a városból, nekem kiváltképp. A tea után sétálni indultam - legalábbis ezt mondtam Melanie-nak, bár valójában visszaugrottam a lakásomra, elszívtam egy cigit és most újra itt vagyok - a tópartra érkeztem meg a semmiből a képességem használva, magam körül kisebb széllökést csinálva a parton ahogy a lábam földet ért. Azt hittem egyedül leszek ezen a kora esti órán, picit sétálgathatok a víz mentén mielőtt visszamegyek, itt mindig olyan jó kis dalötleteim születnek... igazából a legjobbakhoz az ihlet eddig mindig itt, a sziget partján jött. De nem voltam egyedül, mert ahogy megfordultam, egy fiatal diákkal találtam szembe magam. Meglepődve szólítottam meg:
- Ó... bocsi, ha megijesztettelek, nem számítottam rá, hogy lesz itt valaki - mentegetőztem kissé zavartan. Nem igazán tudtam, hogy mit mondjak, ezért szolidan végigmértem a lányt: fekete cuccok, bakancs, karkötők... szimpatikus összeállítás. Mikor az egyenruháján megláttam a házcímert, elmosolyodtam.
- Namtar? Hmm... sejthettem volna. Mel... vagyis az igazgatónő mindig nagyon szerette ezt a színt. Ez a kedvence. Az én nevem egyébként Lachlan és... és bocs, hogy megzavartalak - mosolyogtam kissé zavartan és felé nyújtottam a tenyerem egy kézfogásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shayleen Stark

avatar

Nem :
Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   Hétf. Szept. 21, 2015 6:14 pm

Csak bámulok előre, nézem a vízfelszínt lábaimat felhúzva, és átkarolva. Egyedül vagyok kint a szabadban, és ez olyan jó érzés. Fehér bőrömön is látszik, hogy otthon nem sokat voltam kint a szabadban, hisz mindig sokan játszottak az udvaron, a tömeget pedig nem igazán tudom elviselni. Főleg ha azok olyan elviselhetetlenek, mint az ottaniak. Na és igen, az otthon... Azt a helyet nem szívesen nevezem otthonomnak, de végül is gyakorlatilag ott nőttem fel, minden emlékem oda köt. Bár többségében azok nem épp kellemes emlékek voltak.
Csendes nyugalmamból aztán egy ismeretlen férfi felbukkanása zökkent ki. De komolyan csak úgy a semmiből bukkan fel, talán teleportált, vagy mi. Végül is ez is elképzelhető ezen a helyen, én már semmiben sem kételkedem. Azért mit ne mondjak, eléggé rám hozza a frászt, fel is pattanok azonnal, és csak nézem a férfit. Biztos, hogy nem itt tanít, hisz még nem láttam az iskola területén. Igaz, hogy csak pár napja kezdődött a tanítás...
- U-ugyan... Semmi gond. Nem ijedtem meg annyira. - Ja, annyira nagyon nem, épp csak a szívrohamot hozta rám. De erről nem kell tudnia, rosszkor voltam rossz helyen, és ennyi. De azért még egy félszeg mosolyt megejtek felé.
- Tényleg? - pillantok szinte reflexből az egyenruhámon lévő címerre, de csak egy pár pillanatig, aztán ismét az idegen tekintetét fürkészem. - Shayleen... Maga... Maga is itt tanít, az akadémián? - nyújtom kezem a kézfogásra, miközben elárulom a nevem, és valami mosolyféleséget is próbálok az arcomra erőltetni. Több kevesebb sikerrel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lachlan Morven

avatar

Nem : Férfi
Kor : 25
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Teleportálás
Foglalkozás : Cukrász
Előtörténet : Behind closed doors
Zeném : Alas, Lord is Upon Me

TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   Kedd Szept. 22, 2015 9:23 pm

A lány legalább olyannyira zavarban volt, mint jelenleg én, de végül elfogadta a békejobbot és azt is megtudtam, hogy Shayleen-nek hívják. Azután nekem szegezte azt a kérdést, melyre aztán abszolút nem számítottam - hogy tanár vagyok -e. Sőt, még magázott is. Zavartan felnevettem.
- Ó nem, nem dehogy... - mentegetőztem - Csak tudod, az igazgatónő, Mrs. Morven... ő az anyám. Illetve, a mostohaanyám. Miatta vagyok most... itt. Kötelező teadélután - vágtam kicsit fancsali képet, de inkább viccesen, mint komolyan.
- Ilyen öregnek nézek ki? - érdeklődtem a lánytól, aki talán még jobban zavarba jött, mint amennyire eddig volt. Kissé tanácstalan voltam magam is, fogalmam sem volt mit kellene mondanom, ezek az apró csevegések nem mindig mentek zökkenőmentesen részemről. Ekkor megláttam Shayleen kezében egy könyvet, melyet minden bizonnyal azelőtt olvasott, hogy a semmiből idecsöppentem.
- Mit olvasol? - kérdeztem őszinte érdeklődéssel és kissé oldalra billentettem a fejem, hogy le tudjam olvasni az iromány címét a borítóról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shayleen Stark

avatar

Nem :
Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   Szomb. Szept. 26, 2015 4:44 pm

Nekem mindig olyan nagy szerencsém van, hogy amikor tényleg egyedül szeretnék lenni, nem jön össze. Ahogy most is, teljesen hirtelen mellettem terem ez a valaki, és az igazat megvallva eléggé rám hozza a frászt, és csak még inkább összezavar. De ahogy látom rajta, Ő is osztozik a zavarodottságomon. Biztos nem számított arra, hogy valakit itt talál. Talán Ő is csak egyedül akart lenni.
- É-értem... - mosolyodom el a fancsali arckifejezés láttán. És ez most valódi mosoly, nem olyan mű, és erőltetett, mint amit akkor szoktam vágni, amikor a szokásos évi családi fotóra kerül a sor az otthonban. Bár nem is értem, hogy minek nevezik azt "családi" fotónak, hisz abban a közösségben nincs semmi, ami emlékeztetne egy normális családra.
- Öhm... Ne-nem. Egyáltalán nem, csak tudja... Tudod, a megszokás... - na tessék, ez most még egy lapáttal rátett a zavarodottságomra. És megint magázom, de aztán gyorsan ki is javítom magam. A szokás hatalma nagyon erős, és legyen az illető 70 éves, vagy csupán csak 25, nem tegezem le őket csak úgy. Persze emiatt volt, aki már rám szólt, mert hogy ezzel csak öregítem őket. Ahogy most is. Na mindegy.
- Franz Kafka A per... Nagyon szeretem ezt a könyvet. - szinte teljesen el is feledkeztem idő közben a kezemben szorongatott könyvről. Fel is emelem egy kicsit, hogy Lachlan meg tudja nézni a borítóját, amin egyébként a címen kívül semmi sincs. De azért látszik rajta, hogy egy elég régi példány, azt hiszem, hogy talán még az első angol kiadás. Ezért ilyen szakadt, és megviselt, sok kéz összefogdosta már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lachlan Morven

avatar

Nem : Férfi
Kor : 25
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Teleportálás
Foglalkozás : Cukrász
Előtörténet : Behind closed doors
Zeném : Alas, Lord is Upon Me

TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am

Fogalmam sem volt, hogy Shayleen miért ennyire riadt kismadár velem szemben, tudtommal nem voltam egy ijesztő, vagy félelmetesnek nevezhető alak, de olyan szinten hebegett-habogott, hogy kezdtem magam kellemetlenül érezni. Nem épp ezt képzeltem egy ilyen idős lányról, ebben a korban már nem nagyon ijednek meg a fiatal nők a férfiaktól. Megmosolyogtam, mikor előbb magázott, majd gyorsan kijavította magát.
- Spongyát rá - legyintettem. Mikor megmutatta a könyvet, én is leolvastam a borítóról a címet.
- Ó, ez egy nagyon jó könyv! Imádtam! - szólaltam fel lelkesen. Ráadásként nem egy mai darabnak tűnt, ami az én szememben tovább emelte az értékét, nagyon szerettem a régi kiadású és antik könyveket. Valahogy sokkal jobban megfogott az egyszerű bőr- vagy vászonkötés, mint a mai kartonált, színes képes, dombornyomott, vagy épp mintás könyvborítók.
- És amúgy... hogy tetszik az iskola? - érdeklődtem. Na jó, ez így elég hivatalosnak tűnt, mintha valami kém lennék, vagy nem is tudom... ezért igyekeztem kjissé lágyítani mondandóm élén:
- Mármint, biztos elsőre ijesztő lehet egy ilyen iskola, ugyanakkor izgalmas... sajnálom, hogy az én időmben nem volt még meg az Akadémia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lachlan & Shayleen   

Vissza az elejére Go down
 
Lachlan & Shayleen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Birtok :: Tópart-