HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Rony, Ryan és Szegény Áldozat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ryan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Kor : 19
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Levegőidomítás
Foglalkozás : Tanuló

TémanyitásTárgy: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Hétf. Szept. 14, 2015 5:59 pm


Az iskola folyosója igazán kellemes felépítésű, hiszen sok rejtek hely van, sok sarok és sok forduló, ahonnan igazán szépen be lehet látni a dolgokat. Az udvarhoz kivezető átrium például zseniális oszlopokkal van körberakva, amik mögött csodásan el lehet bújni. Ezt használom mos én is ki, és így gubbasztok az egyik oszlop mögött, fenn állva a talpazaton pontosan olyan szögben, hogy a folyosó azon részéről, ahol egy szerencsétlen, fiatal lány guggol a földön, ne lehessen látni engem.
És hogy miért is guggol a földön a kisasszony? Nos, miattam. Természetesen.
Éppen az udvaron vágtam át, hogy felmenjek a szobámba és kitaláljak valami baromságot, amikor megláttam ezt a lelkes, csinos lányt egy csomó papírhalommal a kezében. Széles vigyor ült ki az arcomra, és azóta itt állok és a képességemet gyakorlom. Gyakorlom! De tényleg. Nem szemétkedek a lánnyal, hanem gyakorlom a képességemet. Márpedig úgy, hogy lágy szellőt imitálva fújogatom odébb a papírlapokat. Habár a távolság nem nagy, a távolabbi papírokat nem nagyon érem el. Inkább csak a többit piszkálgatom és csúsztatgatom ki a lány kezei közül, amik közelebb vannak hozzám. Néha a számra tapasztom a kezemet, hogy ne röhögjek fel és ne vegyen észre a számomra ismeretlen hölgyemény. Elég lelkesnek tűnik, és vélhetőleg dolgozatok vannak nála, úgyhogy bizonyára valami tanársegéd lehet, vagy ilyesmi. Nálam ez egy dologgal egyenlő: stréber. Innentől kezdve őt meg lehet viccelni. Néhány percnyi szórakozás után egyre viccesebb a dolog, és mikor a lány feláll és mérgesen körbenéz, gyorsan az oszlop mögé bújok, visszafojtva a levegőt. Remélem nem vesz észre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Pént. Szept. 18, 2015 8:49 pm


Egyet fizetsz, kettőt kapsz

Egyetlen, drága öcsémmel ellentétben nekem volt egy olyan jó szokásom, hogy apró csínyekkel nem húztam ki minden egyes utamba akadó embernél a gyufát – az ember itt sosem tudhatja, hogy köszönetképpen zseniális humoráért nem ugrik-e a torkának egy felbosszantott farkas vagy nem vezetnek-e bele nagyfeszültséget; az akadémia utánozhatatlan szépségei ezek. Mindezek dacára csendben, magamba fojtott kuncogással szemléltem a padlón guggoló lány harcát a szeszélyes papírlapokkal, és az oszlop biztonságot nyújtó árnyékából olykor egy pillanatra kilépő testvéremet; habár óvatosan lesett ki védelmi vonala mögül, az olyan éleslátásra edzett szemek, mint az enyémek, azonnal kiszúrták alakját. (Ezt persze nem dicsekvésnek szántam… A fenét nem, igazság szerint ez felvágás volt a javából.) Kíváncsi voltam, a lány mikor elégeli meg a sziszifuszi harcot, és döbben rá, hogy létezzen bár mágia és megmagyarázhatatlan dolgok – mint a képességeink – a papírlapok azért a maguk erejéből még nem járhatnak táncot. Az átriumban pedig a szél sem igazán lehetséges opció, legfeljebb a huzat, amivel csupán annyi a gond, hogy semmi sincs nyitva. Meg persze a huzat nem játszik olyan bosszantó játékot az emberrel, mint azt Ryan teszi – látható élvezettel. Testvéri szeretet ide vagy oda, azért megnéztem volna a lány Ryan elleni kirohanását, mikor rájön, hogy ki szórakoztatta hosszú perceken keresztül.
Szerencsétlenségemre azonban magamat a passzív néző szerepébe képzelve nem foglaltam el egy olyan biztonságos helyet, mint Ryan, ennek hála, mikor a lány a bosszúságtól vörösre gyulladt arccal felpattant, egyenesen és azonnal az én tekintetem sugarát kapta el. Plusz egy strigula volt a rovásomra az arcomon ülő vigyor, melyet nem sikerült elég gyorsan a megváltozott helyzethez igazítanom.
- Teee! – Mutatóujját fenyegetően rám szegezte. – Te voltál! – Erre a gyalázatos vádra már védekezően emeltem magam elé kezeimet, jelezve, hogy nekem ehhez aztán semmi közöm, ajkam szegletébe azonban vissza-visszamászott az elfojtani próbált vigyor – egy kitörni készülő, nőnek álcázott vulkán azért mégiscsak vicces -, ami nem segített lehűteni a hölgy kedélyeit.
A közjáték alatt óvatosan Ryan felé sandítottam, csak a szemem sarkából pillantottam felé, hogy a lány ne követhesse tekintetem mozgását, és vártam, vajon mit eszel ki a féleszű hasonmásom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Kor : 19
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Levegőidomítás
Foglalkozás : Tanuló

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Szer. Szept. 23, 2015 6:27 pm


Az oszlop mögött állva vigyorgok, és már éppen megsajnálnám a lányt, aki még mindig a papírokkal szöszmötöl, amikor is meglátom a folyosó másik végén a bátyámat. Széles vigyor terül szét az arcomon és vadul integetni kezdek neki, persze ügyelve arra, hogy ne látszódjak az oszlop takarásából. Alig bírom eltüntetni a vigyoromat, és ezalatt le is állok a képességem használatával. A lányka papírjai megállnak, most már tényleg csak az a kevés szellő mozgatja a papírlapokat, amik az oszlopok között beszökik. Rony is vigyorog felém, ám nem túl gyors, és mikor a lány meglátja őt, felé indul és őt gyanúsítja azzal, amit igazából én követtem el. Kimeredt szemmel figyelem a jelenetet, és mikor Ryan felém sandít, elvigyorodok, megvonom a vállam és leugrok az oszlop mögül úgy, hogy a lány még mindig ne láthasson. Gyors mozdulattal elsuhanok az oszlopok mögött, majd az ellenkező irányból ugrok rá a folyosóra és indulok el lazán, zsebre tett kézzel a páros felé.
- Mi voltam én? - szólalok meg érdeklődő, csevegő hangon, majd megállok a lány mögött, szemben Ronyval és felveszem a bátyám testtartását. Aki nem ismer minket, az akár azt hihetné, hogy kettőt lát belőlünk. Mert hogy így is van. A lány megfordul, majd döbbenten pislog rám, aztán vissza Ronyra. Az érdekes ebben a szituációban az, hogy igen kevés embernek jut eszébe az, hogy ikrek vagyunk. Az egypetéjűek között is nagyon hasonlóak vagyunk, így egy ilyen különleges képességgel rendelkezők iskolájában bizony sokan hiszik azt, hogy egyszerűen megsokszorozzuk magunkat. Nem is tudom, hogy van-e olyan diák, akinek ez a képessége. A lány csak hebegni-habogni tud, majd lángvörös fejjel kezdi el összeszedegetni a papírjait. Ronyra nézek, majd a papírokra bökök és hogyha veszi az adást, akkor egyszerre hajolunk le.
- Had segítsek! - hangzik egyszerre a szánkból a mondat. Már ha Rony vette a jeleimet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Szomb. Szept. 26, 2015 7:12 pm


Egyet fizetsz, kettőt kapsz


Ryant nem kavarta fel túlzottan hányattatásaim sora, amit az ő bűne miatt kellett kiállnom a bájos hölgytől, aki most is viharfelhőként zárta el előttem az utat. Ugyanakkor ismertem annyira a kisöcsémet, hogy tudjam, amilyen lazasággal a szituációt kezelte, olyan könnyedén fog neki egy újabb remek fordulatot keríteni. Míg Ryan újra fel nem bukkant, a lány egy újabb fenyegető lépést tett felém, indulatai láthatóan nem csillapodtak irántam. Azonban mikor a háta mögött hangzott fel a kérdés egy olyan illető szájából, aki kiköpött úgy festett, mint én, aki pedig határozottan az ellenkező irányban álltam…nos, akkor az arcán ülő düh teljes értetlenségbe és megdöbbenésbe fordult át.
Ugyan nem volt könnyű megértenem, az embereknek itt miért az a legutolsó gondolatuk, amikor hirtelen kettőt látnak, hogy ikrek vagyunk, most kifejezetten hasznosnak bizonyult ez a logikátlan gondolkodás. A lány bizonyára túl egyszerűnek vélte, hogy egy ilyen különleges iskolában ilyen hétköznapi legyen a magyarázat egy problémára, így egyenesen belesétált a csapdába.
Ryannek szólni sem kellett, hogy tudjam, mi a terv. Eleget dolgoztunk mi már össze korábban, hogy szavak nélkül megértsük egymás minden rezdülését.
- Had segítsek. -  Testvéremhez hasonló hanglejtéssel ejtettem ki a szavakat, miközben, mintha tükör volna köztünk, másoltam mozdulatait. A lány azt sem tudta, hova kapja a fejét, felugrott anélkül, hogy egyetlen papírt a kezébe vett volna. Mi azért szorgosan összegyűjtöttük a lapokat, fele-fele arányban osztozva rajtuk – ezzel tökéletesen hozva egymás tükörképét -, majd mozdulatainkat egymáséhoz igazítva egyszerre álltunk fel és fordultunk a lány felé, készségesen odanyújtva neki a kezünkben fekvő papírokat – amikről egyébként könnyen meg lehetett állapítani, hogy dolgozatok, már csak a kék és a piros írás 30 – 70 %-os arányát tekintve is.
A nő láthatóan az ájulás határán állt. Igazság szerint nem bántam volna, ha átlépi azt a bizonyos határt; azok a dolgozatok a kezünkben azért elég kecsegtetőek voltak…Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Kor : 19
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Levegőidomítás
Foglalkozás : Tanuló

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Vas. Okt. 11, 2015 10:10 pm

Valószínű, hogy csaj totál meg lehet döbbenve. Persze hogyha ismeri a pletykákat a suliban, akkor hamarosan leeshet neki, hogy kivel is van dolga. Illetve, hogy kikkel. Hiszen azért mióta itt vagyunk, csináltunk már néhány csínyt, és sajnos a legtöbb esetben sikerült lebuknun. Hát na, még gyakorolni kell a dolgot!
A lány eléggé idegesen pislogott a bátyámra, és tett is felé egy riasztó lépést, mielőtt még én megjelenhettem volna. Elég durva volt az oszlopok mögött átmászni és megjelenni az átrium másikoldalán, de hát na. A csínykért bármit! Kilépve a folyosó sarka mögül, kacsintok egyet Ronyra, majd a lány is észrevesz. Kicsit ijedten és zavartan pislog hol rám, hol a bátyámra. Azért még egy ilyen iskolában is kicsit furcsa, hogyha valakiből kettő van. Ám tény, hogy egy ilyen helyen, ahol rengeteg különleges képességű diák él, az iker fogalma az utolsó, ami eszébe jut valakinek. Szerencsére a bátyám már ismert annyira, hogy az apró jelekből is megértette, hogy mit is akarok.
- Tükör! - tátogtam a szót, mire szinte láttam a felismerést a bátyám szemében.
~Ez jó lesz!~ gondoltam magamban és vigyorogva léptem közelebb a lányhoz, hogy aztán a testvéremmel együtt, szinte egyszerre hajoljunk le a papírokért. Lassan összeszedtük a papírokat a földről és angyali mosollyal adtuk oda a lány kezébe, aki csak tátott szájjal pislogott ránk. Végül összevonja a szemöldökét és Rony felé fordul:
- Ez a különleges képességed? Hogy többszörözni tudod magad? - teszi fel a kérdést, ami egy igazi valóságban elég hülyén hangozhatna. De ebben az iskolában, ebben a világban ez egy teljesen normális kérdésnek hangzik. Egy kicsit pukkadozok magamban, hogy miért Rony-t hiszi az "igazinak", de igyekszem legyűrni ezt a rossz érzést magamban, karba teszem a kezemet és vigyorogva nézek Ronyra. Na, vajon ebből hogy vágja ki magát?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Szomb. Okt. 17, 2015 12:13 pm


Egyet fizetsz, kettőt kapsz’Na, tessék, hát nem megmondtam, hogy kettőnk közül én vagyok a jóképűbb?’ tekintettel sandítottam Ryan felé, a hatást megkoronázandó pedig még egy önelégült vigyort is villantottam, melyen megosztozhatott az öcsém és az ismeretlen lány is.
- Pontosan, eltaláltad. – Vonzó mosollyal igyekeztem megerősíteni a lány tévképzeteit, amiknél ebben a helyzetben jobbat ki sem találhatott volna. Ráadásul meg is érdemelte a kis kedvességemet, elvégre remek ízléséről tanúságot téve engem kiáltott ki az igazinak, az öcsinek juttatva a klón szerepet. (Különben is nehéz feladat a tökéletesség megtestesülései közül választani.)
- Még nem vagyok túl jó, ezért csak egyetlen másolatot tudok létrehozni magamból… de az megtévesztően valósághű. – Nem tudod elképzelni, mindeközben mekkora önuralmat kellett gyakorolnom, hogy arcizmaim ne kezdjenek a kitörni készülő nevetéstől árulkodó rángásba. Ugyanakkor hála remek képességeimnek sikerrel vettem az akadályt, és fapofával, kissé elgondolkozva, csevegő hangon taglaltam a képességemet a lánynak.
- Hadd segítsek, szeretném jóvátenni, hogy akaratlanul is úgy rád ijesztettem – kúszott bájoló mosoly ajkam szegletébe, melyet némi ravaszság fűszerezett. Ryan ebből már sejthette terveim irányát.
- Vedd ki a hölgy kezéből a papírokat és hozd utánunk – adtam ki az utasítást a másolatomnak, arcomról eközben a megfeszített koncentráció érzését lehetett leolvasni. –  Tudod könnyebb, ha hangosan kimondom a parancsot – magyaráztam közvetlenül utána a lánynak egy elnézést kérő mosollyal.  
- Elkísérhetlek? – Nem, valójában eszemben sem volt megfűzni a lányt, de a show-nak ugyebár folytatódnia kellett.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Kor : 19
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Levegőidomítás
Foglalkozás : Tanuló

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Hétf. Okt. 19, 2015 4:41 pm


Csak figyelem a lány ijedt és gyanakvó pillantásait, amivel hol a bátyámra, hol rám néz. Végül szép lassan eltűnik az arcáról mindkét érzelem és egy megértő bólintás következtében visszatér rá a nyugodtság.
- Értem. Klassz képesség. - mosolyodik el bájosan és megrezegteti a pilláit a bátyám felé. Miért pont felé? Összeszorítom a fogaimat, majd lenyelem a kikívánkozó gondolataimat.
- Még nem sok diákkal találkoztam itt, de a te képességed a legjobb, amivel eddig találkoztam. Illetve a tietek... Vagy... - harapja be bájosan a lány az ajkát és elhatározom, hogy nekem ez a nő kell. Rony is elég nagy nőcsábász, és általában az idősebb, és komolyabb nőket ő szokta befűzni. Én még túl "kisfiús" vagyok ehhez, megragadtam a lányok hajának húzogatásánál. De most jól esne egy kis... szórakozás ezzel a csajjal.
- Ilyenkor ketten vagyunk. - szólalok meg most először, mióta beszélgetni kezdtünk a lánnyal és vigyorogva nézek a bátyámra.
- Dr. Jekyll és Mr. Hyde típusban. - kacsintok a lányra, majd a bátyámra nézek és úgy, hogy a lány ne lássa, megvonom a vállam. Végül is elég jó kis hasonlat, nemde? Kérdés, hogy melyikünk a rossz, és melyikünk a jó. Elég ramaty érzés volt másolatnak lenni, de ha ár így alakult... A bátyám utasítására lassan odalépek a lányhoz, lágyan végigsimítva a kezén kiveszem a papírokat belőle, és a hónom alá csapom, majd vigyázz állásba vágom magam, mintha várnám a következő utasítást. A lány érdeklődő tekintettel méreget engem, majd a bátyámhoz fordul.
- Mr. Rando-tanári-név-hez tartottam. Én vagyok a tanársegéde, és én javítottam a dolgozatokat. Nektek... - itt elpirulva pillant rám, majd Rony-ra:
- ... neked hogy sikerült? - kérdez rá a dolgozatra. A papírkötegre pillantok és rájövök, hogy ez az a doga, amit kb. 100%-ra kipuskáztam. Hogy Rony puskázott-e? Azt nem tudom, de elég valószínű, hogy nem. Ő szeret és szokott is tanulni. A kis stréber...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Kedd Okt. 20, 2015 5:01 pm


Egyet fizetsz, kettőt kapszMindössze egy egyetértő bólogatással kísért csendes vigyorral honoráltam a lány elismerését, amihez némi jelzésértékű szempilla rebegtetést is kapcsolt. Alig telt bele egy perc, már megveregethettem volna a vállam, amiért jó testvér módjára, hallgatva az előérzetemre nem dobtam vissza azokat a kedves bókokat. Ettől függetlenül nem kellett aggódnia a lánynak, Ryan minden bizonnyal készségesen kárpótolni fogja majd az én elmaradt bókjaimért – az öcsém sokatmondó kacsintását megtoldó vállrántás legalábbis erről árulkodott.
Egyébként kettőnk közül, azt hiszem, Ryan nagyobb tapasztalattal rendelkezett a flört és a csajok gyors felszedése terén; én inkább más típus voltam. A tény pedig, hogy a lány engem nézett az igazinak, leginkább annak lehet köszönhető, hogy én beszéltem, míg Ryannek mindezidáig nem volt lehetősége szóban is megnyilatkozni.
- Pontosan; és Mr. Hyde lennék én – tettem hozzá egy ügyesen megformált sötét mosollyal; csak hogy az állítólagos szerepemhez is igazodjam. Máskülönben a hasonlat frappáns volt, habár nem tudom, Ryan értelmezésében melyikünk alakítaná a doktort és ki Hyde-et.
Egy fensőbbséges, mindent tudó félmosollyal szemléltem, ahogy Ryan az utasítás kereteit kissé átlépve elvette a lánytól a papírokat. Mondjuk, kíváncsi lettem volna rá, a lány mi módon barátkozott meg a kettőt látás helyzetével, és magyarázta meg azt magának, elvégre az állítólagos klón valóban nagyon élethűnek mutatkozott.
- Te javítottad őket? Akkor biztos találkoztál a nevemmel, Ronan Anderson – mosolyogtam ravaszkásan. Találkoztál, méghozzá kétszer is. - Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy sikerült – folytattam tovább az üres fecsegést, azzal a jól meghatározott céllal, hogy teszteljem: a lány reagál-e a névre vagy ennyi információból még nem rakja össze a képet.
Mindeközben azon is agyaltam, hogyan tudnék kilépni a beszélgetésből - noha ikrek vagyunk Ryannel, kétlem, hogy nézőközönségként szükség lenne rám, amikor legszívesebben a lánnyal foglalkozna.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Kor : 19
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Levegőidomítás
Foglalkozás : Tanuló

TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am


Érdekes kis helyzet alakult most ki közöttünk, és hogy mi lesz a vége? Hát, egyelőre fogalmam sincs, de piszkosul élvezem és sejtem, hogy a bátyám is hasonlóan érez. Általában a csínyek nagy részét én találom ki, de csak nagy vonalakban. Ő szokta tökéletesíteni a dolgokat, és kidolgozni a részleteket.
A beszélgetés nem túl lelkes, de úgy tűnik, hogy a lányt eléggé megbabonáztuk a képességünkkel. Ha tudná...
Igyekszem elfojtani a vigyoromat, és mikor a hasonlatot hozom, Rony is reagál, pont ahogy sejtettem. A választására, miszerint ő Mr. Hyde, igyekszem nem feltűnően röhögni. Én pont arra gondoltam, hogy ő a doktor szerepét osztja magára, de hát úgy tűnik ebben nem egy a véleményünk. Igyekszem elfojtani a vigyorgásomat és mikor a lány rám néz, csak egy enyhe mosolyt láthat az ajkamon. Egy "parancs" folytán hozzám kerülnek a dolgozatok és szinte biztos vagyok benne, hogyha megmondanánk a nevünket, a lánynak egyből leesne a dolog. És úgy tűnik, hogy ez Rony-nak is eszébe jut, hiszen hamarosan rákérdez a dolgozatára. Szinte látom, ahogy a lány feje fölött megjelenik a kis égő és ahogy pislákol, majd végül felvillan.
- Anderson? Ronan Anderson? - ismétli meg a nevet, majd tátott szájjal bámul Ronyval, végül felém fordul.
- Akkor te vagy Ryan. Basszus, ti vagytok az ikrek! - csattan fel a lány, és látom, hogyan gyűlik a harag a szemében. Majd szét robban, és csak tátog. Nem nagyon tud mit kezdeni az infóval.
-Bakker, tudjátok kivel szórakozzatok! - morran fel a lány, kikapja a kezemből a dolgozatot és elviharzik.
- Hülyék... - hallom még a folyosó végén, majd eltűnik a lány, csak a kellemes rózsaillatot hagyva maga után. Egy pár pillanatot várok, majd kitör belőlem a röhögés. A térdemet csapkodva igyekszem nem összeesni a nevetéstől.
- Haver... - lépek oda a bátyámhoz és csapdosom meg a vállát.
- Ez király volt. Szegény... - törölgetem a könnyeimet és csóválom meg a fejem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Rony, Ryan és Szegény Áldozat   

Vissza az elejére Go down
 
Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» Karakter kereső
» Voltam jó is persze, nem tudom, hogy rám ismersz-e - Nina & Ryan
» Az egyetlen, ami mindent elronthat, az az őszinteség hiánya. ~ Ryan & Nina
» Castor kis fekete notesze

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Kastély :: Egyéb területek :: Folyosók, aulák, lépcsők-