HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Ronan & Franky

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 20
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Ronan & Franky   Pént. Szept. 18, 2015 10:58 am

Mi másra vágyhat az ember lánya az unalmas tanórák után, mint egy kis mozgásra? Főleg ha rylor... ezen a gondolatmeneten elindulva telepedett meg a fejemben a nagyszerű ötlet - szerencsére a sportcsarnok nem volt valami túlzsúfolt, a legtöbb foglalkozást még odakint tartották, amíg jó idő van. Átöltöztem kényelmesebb szerelésbe, az iPodom felcsatoltam a karomra, feltettem a fülhallgatókat és nem csekély hangerőn indítottam el a sportoláshoz használt zenelistám első dalát. Először bemelegítettem, ellazultam és átadtam magam a legjobb érzésnek a világon. Szabadnak éreztem magam és elégedettnek, miközben levezettem a nap során felgyülemlett feszültséget és az órákon egy helyben üléstől kialakult fásultságot és lustaságot.
A gyűrűket elérni úgy ugrottam fel, mint egy macska - a bennem élő bestia erejét és rugalmasságát is használtam. A házvezetőnk azt mondta, nekünk ryloroknak kiváltképp fontos a rendszeres, kemény sportolás, ennél ugyanis nem létezik jobb módszer a belső bestiánk kordában tartására, esetemben a nagymacska megszelídítésére. Egyszerű adok-kapok játék, ez erről szól.
Néhányszor átfordultam, majd leugrottam. Futva közelítettem meg a gerendát és olyan kecsesen pattantam fel rá, mintha legalább gumiból lennének a csontjaim. Az egyensúlyom tökéletesen megtartva sétáltam rajta végig... azután visszafelé két cigánykerékkel jutottam el a túlfelére, legalábbis két tökéletes forduló volt a terv - ugyanis a végén kissé kiestem a pixisből, egy pillanatra nem koncentráltam és elvesztettem az egyensúlyom. Elkezdtem dőlni lefelé, de néhány heves karkörzéssel és kapálózással végül egyenesbe tudtam hozni magam és nem törtem be a fejem a jócskán megmagasított gerendán... persze alacsonyan is hagyhattam volna, de akkor hol marad a veszély, az adrenalin? Mindenesetre ezt még azért gyakorolni kell, gondoltam magamban. Még szerencse, hogy senki nem látta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Pént. Szept. 18, 2015 9:19 pm


Franky & Rony

Karbantartani nem csak autókat és használati eszközöket lehet és kell, hanem a testet is, hacsak nem akar az ember eltunyulni, és azon kapni magát, hogy futás közben úgy hullámzik a hasa, mint a tenger szeles időben. ( Ez ám a frappáns hasonlat, egy költő veszett el bennem. Még szerencse, hogy – mint a zoknim párját – mindeddig nem sikerült megtalálnom.)
Az edzést tehát gondosan beleépítettem a napirendembe, és még ha piros hó esett is vagy hullafáradt voltam egy nehéz nap után, az utam akkor is a sportcsarnok irányába vezetett. Az már más kérdés, hogy volt, amikor a tornamutatványok után elaludtam a kiterített szivacson. A kényelemre ugyan nem lehetett panaszom, az nem esett jól, amikor a takarítónő a partvisa nyelével böködött, hogy ébredjek fel, aztán meg tűnjek el, mert a munkája nem végzi el magát.
Ma azonban teljes mértékig készen álltam a kihívásra, arra, hogy a fizikai teljesítőképességeim határait feszegessem; jó formában voltam, frissen és energikusan haladtam a csarnok bejárata felé, közben elképzelve, amint néhány csinos lány a karizmaimat csodálja.
Belépve az ajtót csendesen hajtottam be magam mögött, ugyanis észrevettem, hogy nem vagyok egyedül, és nem akartam azonnal felhívni magamra a lány figyelmét, aki éppen a gerendára ugrott fel egy kecses szökkenéssel. Mivel takarásban álltam, semmiképpen sem láthatott meg.
Elismeréssel figyeltem a lány macskaügyességről tanúságot tevő mutatványait, már készültem volna megtapsolni, amikor a második cigánykereket elrontotta és majdnem leszédült a gerendáról. Nagy szerencse, hogy végül - heves karcsapkodás közepette – sikerült korrigálnia a hibáját, ellenkező esetben – kis túlzással élve - kiskanállal kapargathattam volna fel a padlóról.
- Ez szép volt, de azért gyakorolhatnád még egy kicsit. – Vigyorogva tettem meg az utat a gerendáig, majd fél kézzel a fán támaszkodva, nevető szemmel néztem fel a lányra.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 20
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Kedd Szept. 22, 2015 9:11 pm

Nem voltam benne biztos, hogy ezt most én gondoltam, vagy valaki épp kimondta ezeket a szavakat - egyedül a mély baritont nem tudtam hová tenni, amin megszólalt a hang a fejemben. Persze mihelyst körülnéztem máris fény derült a rejtélyre, melyet ügyesebben oldottam meg mint Peter Falk abban a nyomozós szerepében. Egy srác lépett be a csarnokba és sétált felém, majd olyan lazán támaszkodott a gerendára hogy azt hittem, mindjárt szétesik. Először rá akartam pirítani, persze utólag örültem hogy sikerült némi önuralmat gyakorolnom. Csípőre tett kézzel csücsörítettem, majd lábam kecsesen spiccelve böktem odébb a kezét a szerről.
- Csak ne legyen olyan nagy az arcod - vigyorogtam rá, majd leugrottam a gerendáról, egyenesen mellé - Anyukád sosem mondta, hogy ha már kukkolásra vetemedsz, legalább csapj valami zajt? Egyébként Franky vagyok és te? - mutatkoztam be és felé nyújtottam a kezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Szomb. Szept. 26, 2015 7:07 pm


Franky & Rony


Nem titkolt érdeklődéssel néztem végig a lányon. Az arcomon semmi jele sem mutatkozott annak, amit magamban leszűrtem, tehát, hogy egészen stílusos a csaj, nem az a tucat termék típus. Féloldalt húzott számon ugyanaz a lezser vigyor terpeszkedett, ami bosszantóan gyakran tűnt fel az arcomon; ezen pedig mit sem változtatott a lány teátrális produkciója, amint ajkait csücsörítve, lábának egy kecses mozdulatával tessékelt arrébb a gerendától. Furcsán hatott ez a kis közjáték, de mi tagadás, azért édes volt tőle.
- Nem nekem nagy az arcom, inkább te viseled rosszul a kritikát - javítottam ki, természetesen nem más céllal, mint hogy tovább piszkáljam a béketűrését. Ártatlan megjegyzésére - melyben szerepelt a vészterhes szó: anya - talán egy pillanatra elsötétedett a tekintetem, mielőtt újra felvettem volna a csevegés hangulatának fonalát.
- Kukkolás céljából a női öltöző jobb választás. Talán meglepő, de ide edzeni jöttem. Ha gondolod, mutathatok néhány mozdulatot... - Szavaimat egy kacsintás és egy szélesebb vigyor fogta közre.
- Az nem fiú név? - ráncoltam a szemöldököm. - Egyébként Rony. - Elfogadtam a kezét, és röviden megráztam. Mindezek után megfontoltan lassú mozdulatokkal, felkészülve, hogy végre csináljak is valamit, kibújtam a trikó fölött viselt pulóveremből – amire kint már szükség volt -, és a gerendára hajítottam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 20
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Hétf. Szept. 28, 2015 10:22 pm

Gyerekes grimaszba rándult az arcom, ahogy konkrétan rátapintott az egyik gyengeségemre, amit már elég sokat hallottam - és többnyire ezt sem viseltem jól. Most viszont jólesően kezdtem fáradni, elégedett voltam és felszabadult, a mozgás olyan szinten töltött fel energiákkal és örömmel, hogy egyszerűen elengedtem a fülem mellett a megjegyzését. Csináltam néhány fejkörzést, míg a srác kifejtette nézeteit a kukkolással kapcsolatban, igazat kellett adnom helytálló érvelésének.
- Mondasz valamit... ellenben én a helyedben bemelegítenék, mielőtt nagyon ugrálni kezdenék. Már bocs, de nem tűnsz valami... nagy sportembernek - mondtam váll rándítva, reméltem azért nem sértődik vérig, mint ahogy azt néhány srác már tette a suliban. A legtöbbjüket sértette férfiasságukban, hogy nőként jobb kondiban vagyok náluk, erősebb, gyorsabb és ügyesebb - de k*rvára nem én akartam, hogy ez így legyen. Ugyanúgy nem tehetek róla, mint hogy két kezem van.

Miután bemutatkozott ledobta a pulcsiját, ekkor tűnt csak fel a rajta lévő címer. Volt már egy ismerősöm a Khold házból, igaz nem mondanám, hogy ő lenne a legjobb barátom. De Rony nem tűnt olyan s*ggfejnek elsőre, mint amilyen Alan volt. Persze azért a nevem mellett nem ment el egy szó nélkül
- Jaaaaaj, ne máááár - húztam el a szavakat és látványosan összeestem feszes tartásomból, de közben mosolyogtam - Ez egy becenév, ha nem tudnád. De amúgy meg miért ragaszkodik mindenki ilyen görcsösen ezekhez az ostoba, maradi társadalmi konvenciókhoz? Különben pedig, ha éppenséggel tudni akarod nem rajongok túlzottan azért a névért, amit a szüleim adtak. Szóval inkább ezt használom... jobban is illik hozzám.  És ha már itt tartunk, a Rony nem kutyanév? Vau-vau! - próbáltam egy idióta vigyorral palástolni pici sértődöttségemet. Ne legyünk már ennyire csőlátásúak, mi a fenéért ragaszkodunk ezeréves hagyományokhoz ahelyett, hogy újakat teremtenénk? Hisz a srác is idegen, neki azért mindenkinek jobban kéne értenie a kívülállóságot. Meg amúgy... ha Jolie és Pitt gyerekének lehet fiú neve lány létére, nekem mégis ki tiltja meg?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Szomb. Okt. 03, 2015 9:14 pm


Franky & Rony


A lány arcán átfutó grimasz kellő bizonyítékkal szolgált, hogy az észrevételem célba ért; ezt nem is hagyhattam reakció nélkül, elégedett - jobban mondva önelégült – vigyor suhant át az ajkamon, jelezve, hogy észrevettem az árulkodó gesztust. Így már meg sem lepett a viszonzás, hogy a lány - minden bizonnyal a legjobb védekezés a támadás elvén - odaszúrt még egy apró megjegyzést a mondandója végére. Őszintén, nem vártam, hogy csak úgy lazán elmegy a piszkálódásom mellett, már első pillantásra sem olyan beállítottságúnak tűnt, ami persze nagyban közrejátszott abban, hogy kihasználva a helyzetet igyekeztem az agyára menni.
- A látszat néha csal – kacsintottam játékosan, noha egy kis szúrást sikerült bevinnie, a hiúságomnak nem esett jól a kritika, amit még csak megalapozottnak sem éreztem. Persze nem voltam egy izomkolosszus, de azért na…még senki, azok közül, akik közelről szemlélhették meg a dolgokat, sem élt panasszal.
- Akkor futunk néhány kört? Tudod, a biztonság kedvéért jobb, ha ott vagy, hátha kimegy a bokám vagy szívinfarktust kapok a túlzott megerőltetéstől – élcelődtem némi gúnnyal, de lankadatlan vigyorral.
Ha beleegyezett a lány, néhány bokakörzés után lassú kocogással indultam el. Más bemelegítést tulajdonképpen nem is terveztem, úgy véltem, a kacifántos gyakorlatok azoknak valók, akik a testmozgás alatt csak arra tudnak gondolni, amit a konditeremben csinálnak. A fizikai munka, amihez nem egyszer volt szerencsém, azért megedzi annyira az embert, hogy ne álljon görcsbe a háta egy rossz mozdulattól, ha előtte nem játszotta végig a félórás bemelegítést.
- Nocsak…egy feministához volna szerencsém? – kuncogtam, de csak visszafogottan. Talán egy kissé elhamarkodottan vontam le a következtetést, elvégre nem tudtam meg mást, mint hogy zavarják a társadalmi konvenciók és fiús becenevet használ – de a kérdésem majd segít megvilágítani a részleteket.
- Nem hinném, hogy benne van a top 10 kutyanévben, de biztos, van olyan elvetemült, aki ilyen nevet ad a kutyájának. Mondjuk, meglehet, hogy a titkos imádóim Ronynak hívják a kutyájukat, azokból pedig van egypár…- Elgondolkozva ráncoltam a szemöldököm, persze jócskán rájátszva a dologra.
- Egyébként kíváncsi lennék a szüleidtől kapott nevedre. Fogadok, hogy valami szép és lányos nevet rejtegetsz. – Szemtelen vigyorral, de biztos tudatában az igazamnak pillantottam a lányra


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 20
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Vas. Okt. 04, 2015 7:06 pm

A látszat csal, hát persze... jó, igaz pár héttel ezelőtt még annyira nem törődtem ezekkel a megrögzött materialista dolgokkal, mint az izom-mennyiség, de mióta idejöttem és a Margant házban a legtöbb srác igenis izmos és erős, nekem is megakadt a szemem a finoman munkált kockás hasakon és dagadó bicepszeken. Jó azért soha nem néztem őket olyan nyál-csorgatva mint az iskola többi leányzója, én ugyanis fiatal nő létemre néhány fajtársammal együtt ugyanolyan, vagy néha még jobb erőben is voltam a fiúknál. És az, hogy kinek honnan is jön meglepő testi ereje meg ilyenek mind jól tudtuk és ez valamelyest rombolta az illúziót. Minket nem lehetett egyszerűen lenyűgözni egy mellizom-csárdással.

Rony megkérdezte futunk -e pár kört, mire készséggel bólintottam. Úgy tűnik ostoba sértettség helyett inkább a humort használta fel, ami azért mindig jó pont nálam.
- Ha ilyesmi történne, rám számíthatsz. Úgy fogok veled bánni, mint egy igazi hercegnővel és szívesen felviszlek a gyengélkedőre - nevettem el magam, de a nevetésem inkább volt idegesítő vihogás, a hiénákéhoz hasonló, mint emberi. Na tessék, már megint.
Lassú tempóban kezdtük meg a kört, nekem talán kicsit túl lassú is volt, igaz én mindig jobban szerettem a rövidtávon ágyúgolyó-sebességgel való haladást, mint a lassan jársz - tovább érsz elven alapuló hosszútávot. De utóbbit is meg kell szoknom nincs mese, ha már mi Margant-osok minden nap kora reggel egy 6 kilométeres futással indítunk ébresztő gyanánt.
- Nem vagyok feminista - vetettem oda összevont szemöldökkel, bár igaz volt pár jel ami erről árulkodhatott és hát ez a srác még alig ismert. Pedig ha ellenkezőleg lenne, a legkevésbé sem tartana annak. Nem-nem, én nem az az igénytelen, slampos , szőrös és büdös, melltartó-égető troglodita vagyok mint a mai feministák. Sőt a legtöbben valószínűleg máglyára kötöznének ha látnák azokat az über-kényelmetlen, baró cuccokat, amikkel "erősítem a nőkről alkotott hamis képet"... pfej. Még hogy én, feminista?!

- Egyszerűen csak jobban szeretem a szabadságot és az egyenlőséget. És a szabad akaratot. Ez a leges-legelőrevalóbb tulajdonság szerintem. Ha valaki erős és nem hagyja magát elnyomni. Ha nem fél hallatni a hangját - nyilván te nem ilyen típus vagy, tettem hozzá gondolatban. Nem véletlenül kígyó van a Khold címerén.
A kitalált történeten a titkos rajongókról ismét hangosan felnevettem:
- Önbizalmad az van, ezt elismerem! De vajon mire fel? - megfordultam és hátrafutásban tettem meg a következő pár métert, ahogy a fiú tekintetét fürkésztem. Vajon tényleg van oka rá, vagy csak blöfföl? Találkoztam már pár meglepő dologgal csinos pofikák mögött és érdekelt is, hogy mi lakik benne. Tényleg csak egy üres, önajnározó s*ggfej, mint ahogy azt mutatja, vagy a felszín alatt több rejlik benne? Tudtam milyen ez, hisz a legtöbben első ránézésre bennem is csak egy buta bulibabát láttak, egy erős és fiús lányt akinek a szíve olyan szőrös és kemény mint a lópokróc, a gyengédség legapróbb jelei sem találhatóak meg benne és a félelmet még csak hírből sem ismeri... pedig ezek igenis megvoltak bennem, mind. De sokkal biztonságosabb néha eljátszani, hogy elpusztíthatatlanok vagyunk és hogy semmitől sem félünk.

Mikor rákérdezett a nevemre, visszaálltam mellé és folytattam a menetirány szerinti futást arccal előre.
- Na persze, még mit nem! Eszem ágában sincs elárulni. De tudod mit? Ha elkapsz, akkor elmondom. Te vagy a fogó! - böktem meg a vállát és máris begyorsítottam. Reménykedtem benne, hogy Ronyban partnerre találok a fogócskát illetően. Ugyanakkor tudtam, hogy esélye sem lesz ellenem, ha le akar futni. Az emberi gyorsaság nem veheti fel a versenyt egy jaguár sebességével, gondoltam és közben ravaszul mosolyogtam az orrom alatt, miközben hátrapillantottam, hogy lássam, ő is rákapcsolt -e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ronan Anderson

avatar

Nem : Fiú
Faj : Idegen, Vesper
Képesség : Röntgenlátás
Foglalkozás : Tanuló
* :

TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm


Franky & Rony


A lány humora szimpatikus volt; kellemesen csipkelődő és teljesen természetes. A hab a tortán pedig a nevetése volt, ami pont annyira távol állt más lányok bájos kacagásától, mint az egész lénye úgy általában. Ezzel még véletlenül sem azt mondom, hogy nem nőies, mert az, csupán a stílusa üt el a lányok átlagától; a külseje pedig…nos, éppen elég formás és nőies, hogy olykor elkalandozzon felé a pillantásom. Az edzőruha egyébként is kiemelte az alakját, de futás közben még kellemesebb panorámát nyújtott melleinek domborulata és alakjának sportos vonala.
- Az újraélesztés és a lélegeztetés megy? Arra az esetre, ha nem érnénk el a gyengélkedőre. – Kritikus hangnemben, de egy csibészes vigyorral ecseteltem a dolgokat. Persze nyilvánvaló volt, hogy nem Franky elsősegély nyújtási ismereteit akarom feszegetni; a hangsúly inkább a lélegeztetésen volt.
A köröket lassan róttuk; egyedül unalmas lett volna, de csevegéshez tökéletes volt ilyen tempóban kocogni. Egyébként is, ha komolyabb módját választottuk volna a bemelegítésnek, Franky sem tudott volna ilyen határozottan kioktatni róla, hogy márpedig ő nem feminista. És feltételezem, a téma további magyarázatot is kíván majd a részéről, amit a futástól kifulladva nehezebb volna kivitelezni.
- Nos, szerintem a feminizmus néhány fontos jegyét ezzel fel is soroltad –  somolyogtam. –Különben is a feminista nem szitokszó, bizonyos értelemben inkább dicséret. A női egyenjogúsági mozgalmak előtt a női nem elég egyhangú lehetett; bájos, alázatos, szemérmesen mosolygó lányok önálló vélemény nélkül – az ilyenek végső soron rettentő unalmasak. – Mindezt komolyan gondoltam; a figyelmemet sem keltették fel soha az olyan nők, akik úgy viselkedtek, mintha csak bábok volnának.
A lány véleménye persze mást is tartalmazott. Biztos voltam benne, hogy amiről beszélt, szélesebb területet foglal magába, mint a feminizmus. Ő személyiségjegyeket, típusokat is említett – és talán egy kissé önmagát is dicsérte. Elvégre az általa hangsúlyozott tulajdonságok a sajátjai is lehettek, legalábbis abból, amit eddig láttam tőle, nem álltak távol a személyiségétől.
- Szóval te erős vagy és nem hagyod magad elnyomni…- ismételtem a szavait elgondolkozva, függőben hagyva a mondat végét.
Amikor Franky szembekerült velem, türelmesen álltam a tekintetét, csupán pár másodperc elteltével mosolyodtam el. A kérdéséből és a pillantásából tudtam, hogy fürkészve figyel engem, talán magában még elemez is. És azzal is tisztában voltam, hogy nem láthat az íriszeim mélyére, hogy amiket lélektükröknek neveznek, nem fognak rólam árulkodni, ez pedig nyugalommal töltött el.
Egy szót sem volt időm kibökni, amikor már kimondta a végszót, majd megbökte a vállam – utoljára az intézetben játszottam fogócskát jó pár évvel ezelőtt. Akkoriban nem tartoztam a legedzettebb kölykök közé, így általában nem is a gyorsaságom segített győzelemre, szívesebben taktikáztam.
Most pár másodpercig úgy hittem, nem fog nehezemre esni, hogy elkapjak egy lányt, aztán rá kellett döbbennem, hogy elszámítottam magam; ekkor már biztosra vettem, hogy Franky rylor.  
Gyorsaságban nyilvánvalóan nem vehettem fel vele a versenyt, azonban még egy mód állt előttem: megpróbálhattam csapdába csalni. Ennek tudatában indultam meg a nyomában, és habár minden erőmet bedobva futottam, azonnal bebizonyosodott, hogy az erőviszonyok kiegyenlítetlenek. Eleinte elszántan követtem, majd teljesen váratlanul összegörnyedtem és felkiáltottam.
- B*ssza meg. – Mire Franky kapcsolhatott, már a bordásfalnál támaszkodtam a lábamat szorongatva. Egy pillantást sem kockáztattam meg a lány irányába, nehogy emiatt kétségei támadjanak a jelenet valóságtartalmát illetően.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ronan & Franky   

Vissza az elejére Go down
 
Ronan & Franky
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Kék Körzet romjai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Birtok :: Sportpálya :: Csarnok-