HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Franky & Alan II.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Franky & Alan II.   Kedd Szept. 22, 2015 9:23 pm

Óóóó, basszus, erre vártam! Valahogy kegyetlen unalmas volt ez az óra, azt hittem sosem lesz vége. De egy évezred múltán végre elérkezett az időpont, hogy kiléphetek ennek a tanteremnek az ajtaján. Ilyenkor a legjobb kicsit levegőzni.. egy kis extrával. Nemrég szereztem az egyik arctól néhány cigit, gondoltam egyet el is tolok a suli mellett valami félreeső helyen, el akartam kerülni, hogy bármelyik tanár kiszúrja, kétlem, hogy ugrálnának az örömtől, ha észrevennék, hogy bagózom. Meg is indultam a kijárat felé, végig a folyosón, le a lépcsőn a földszintre, ott tovább a folyosón, amikor is ismerős arcot, konkrétan egy ismerős csajt láttam meg a felém közeledő tömegben. Na ez f@sza lesz... Ez az ismerős csaj Franky, akivel nem túl szerencsésen végződött a legutóbbi találkozásom, ami egyben az első is volt. Most nincs is túl sok kedvem balhézni vele, csak nyugiban elszívni egy cigit, utána esetleg megejthetjük. Oké, eddig minden jó, még nem szúrt ki. Haladtam tovább. Csak így tovább, nem fog észrevenni. Közeledünk egymáshoz folyamatosan. Ne szúrjál ki, ne szúrjál ki, ne szúrjál ki, ne szúrjál ki, basszus kiszúrt...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 19
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Kedd Szept. 22, 2015 9:35 pm

Háztársaim és újdonsült barátaim mellett lépdeltem a folyosón óra után, volt egy kis időnk mielőtt elkezdődik a délutáni foglalkozás. Sam már megint körbemajomkodott minket én meg röhögtem rajta, mint akinek elmentek otthonról. Épp lepacsiztam vele búcsúzóul, nekem ugyanis volt még egy kis dolgom (némi módszeres smink és frizura-rendbetétel) a mosdóban - na akkor láttam meg Alan-t. Egyből felment bennem a pumpa, sőt kettőből is ugyanis nagyon élénken éltek még bennem első találkozásunk emlékei, aminek a vége az lett, hogy a tornatanár talált rám meztelenül az erdőben a második nap reggelén, aki egyben a házvezető tanárunk is... ez azért elég ciki. Aztán délután pedig az igazgatóiban landoltam egy kis elbeszélgetésre. Tudom, hogy ott volt Alan is előttem, a diri előtt ugyanis egyikünk képességhasználata sem maradhatott titokban. Mind a ketten megúsztuk némi ejnye-bejnyével, bár egyesektől úgy hallottam, Alan azért viselni fog egy csinos kis sebhelyet a hasán... helyes! Ez azért adott némi elégtételt.
- Hé, te ott! Alan! Te kis r*hadék... - motyogtam az utolsó mondatot az orrom alatt, azzal csörtetve megindultam a srác felé, aki ebből a szemszögből csak még kisebbnek és törékenyebbnek tűnt, mint legutóbb. Ahogy odaértem, megálltam előtte és ahelyett, hogy megszólaltam volna, a karom magától lendült - irdatlanul felpofoztam, a tenyerem csak úgy csattant az arcán. Nem is tudtam megszólalni utána, meg egy darabig ő sem, szerintem mindketten meglepődtünk. Öröm volt az ürömben, hogy sikerült egész kicsi, normális, emberi, sőt LÁNYOS erővel ütni csupán, így nem tettem benne semmi komoly kárt. Örültem volna ennek az apró győzelemnek a képességem felett, melyre mostanság sajnos csak ritkán volt példa, ha nem lettem volna ennyire pipa a múltkori kis játéka miatt. Végül mégis csak ennyit mondtam:
- Köszi, hogy elvitted a cuccaim a házba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Kedd Szept. 22, 2015 10:00 pm

Áucs! Csattant az arcomon Franky tenyere. Nem is csoda, hogy pofonnal díjazta múltkori erőfeszítéseimet. Azért legyünk őszinték, lehet, hogy túlzásba estem egy kicsit legutóbb, azzal együtt is, hogy szerintem azért jó móka volt.
-Áááá, szia Franky, én is örülök, hogy látlak. Remélem nem fáztál meg a múltkori erdei pucérkodástól.
Jó, most nem akartam megint f@sz lenni, de sokszor előbb beszélek, mint hogy reálisan felmérném, hogy mi a helyzet.
-Na jó, bocs, hogy így alakult a múltkori találkozásunk. Amúgy nincs mit, valahogy úgy éreztem, hogy a történtek után nem volna rossz húzás tőlem, ha elvinném a cuccaidat. Tényleg a tornatanár talált meg, miután visszaváltoztál? - próbáltam kicsit simítani a helyzeten.
Szúrnám itt közbe, hogy szorgalmas gyerek vagyok én, legközelebb, ha ilyen lesz, inkább felkerekedek én, hogy megtaláljam, nehogy már egy tanárnak kelljen, Frankynek meg nehogy már egy tanár előtt kelljen megszégyenülnie scheggpucéran. He-he. Mikor ez a gondolatmenet végigszaladt az agyamon, mosolyra húzódott a szám. Közbe szúrnám azt is, hogy elég keményen vizuális típus vagyok. Na de vissza a tárgyhoz. Jóban akarok lenni ezzel a csajjal. De ő most eléggé feldúlt, szóval nem ártana valami kedvességféle.
-Öööö, csak megsúgom, hogy épp cigizni indultam, ha inkább kint akarod folytatni a letseszést, akkor behívlak egy szálra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 19
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Szer. Szept. 23, 2015 3:23 pm

Örül, hogy lát - nagyszerű, én nem annyira, bár megvallom őszintén az a pofon azért jól esett, már napok óta viszketett érte a tenyerem. És ha olyan jó muri lett volna, komolyan mondom megadom neki a párját is, amiért ilyen arcátlanul még gúnyt is űz belőlem... de erre az egyre is felfigyelt a folyosón tartózkodó majd' összes diák, nem akartam megint az igazgatóiban tölteni az időt most, hogy végre elszabadultam az órákról. Inkább csak durcásan felszegtem a fejem és félvállról odaböktem végigmérve a fiút:
- Nekem nincs mit takargatnom - azzal már vettem is a lendületet, hogy elvonuljak, de még mielőtt mozdultam volna, Alan bocsánatot kért. Karba font kezekkel hallgattam; na jó, meg amúgy a cuccaimat is elvitte szóval ez némileg javított a helyzetén.
- Igen, ő... de ne aggódj, valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom. És nem én vagyok az egyetlen, akivel ez  előfordult már az első napokban. Igen nehéz minket felébreszteni, miután álmunkban visszaváltozunk - magyaráztam. Nem tudtam nem észrevenni azt a sokat sejtető mosolyt ami ekkor az arcára kúszott... szemem forgatva emeltem fel a fejem az ég felé. Pasik...
Ekkor Alan hangját lehalkítva megosztotta velem, hogy épp dohányozni indult. Én mióta eljöttem kábé nikotinrágókon élek, mert tudom hogy annál fontosabb az iskola, mint hogy ilyen h*lyeség miatt kirúgassam magam - de ha úgy vesszük, ez most békepipa, amit illik elfogadni ősi szokás szerint. A tanárok is emg fogják érteni... persze azért jobb lenne megúszni teljes titokban.
- Na jó, de csak hogy tudd: ha elkapnak, az egészet rád kenem, világos? - itt már én is megeresztettem egy félmosolyt, az elsőt mióta újra találkoztunk, majd elindultunk a folyosón és le a lépcsőkön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Szer. Szept. 23, 2015 8:52 pm

Úgy tűnik, sikerült elsimítanom a dolgot, már mosolyog, ami azt jelenti, hogy innentől nyert ügyem van. Mostantól azért nem árt óvatosan mókáznom, ha nem akarok kiesni a szeretetkosárból. Na meg mondjuk az is lehet, hogy legközelebb nem sül el olyan szerencsésen a helyzet, mint legutóbb. Bár valószínűleg az előzőekben levezényelt forgatókönyv újra bejönne, de azért legutóbb volt egy kis mázlim is, az tuti. Na de nem is ez a lényeg, bírom ezt a csajt, ezek után inkább másokon gyakorlok majd. Ahogy eddig láttam vannak alanyok bőven, akikkel sz@rakodni lehet. Amíg ezen járattam az agyam, egy kis gonoszkás félmosolyra húzódott a szám.
Franky belement a cigizésbe, szóval meg is indultunk kifelé. Végig a folyosón, majd le a lépcsőknél. Közben gondoltam beszélgetni is lehetne, nehogy már síri csendben lépdeljünk egymás mellett, mert az milyen béna már...
-Amúgy mi a helyzet a jaguárkodással? Sikerült fejleszteni a képességedet? - úgy vettem észre, mintha egy kissé megindult volna felfelé a szemöldöke, - Na nem azért kérdezem, mintha bármit is terveznék, ami hasonló a legutóbbihoz. - próbáltam eloszlatni a kételyeit vigyorogva. - Van itt még sok ember, akivel szórakozni lehet. Majd ha gondolod, mutatok ezt-azt, múltkor is ráengedtem az erdő mellett egy kiscsávóra egy falkányi képzeletbeli farkast, majd' besz@rtam a röhögéstől. - meséltem neki, mint valami stand-up komikus.
Közben lassan oda is értünk a kijárathoz...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 19
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Szer. Szept. 23, 2015 9:31 pm

Miközben kifelé haladtunk, Alan volt olyan jó, hogy megtörje a csöndet. Már komolyan azon gondolkodtam, hogy megkérdezem mi a véleménye az időjárásról, vagy egyszerűen csak kínomban felnevetek - szerencsére a srác megmentette a helyzetet, bár azt hiszem nem épp a megfelelő szavakhoz nyúlt. Gondosan formázott szemöldököm felvonva sandítottam oldalvást Alan-re, de szerencsére ő is észbe kapott és megnyugtatott, hogy nem jár az esze semmiféle turpisságon.
- Hát ne is... - tettem hozzá csak afféle figyelmzetetésképp. Mikor egy legutóbbi szórakozásáról beszélt, én is jót mosolyogtam magamban.
- Amúgy neked komolyan az a hobbid, hogy másokat cs*sztetsz? Különben... felőlem csinálhatod, nem köplek be. De meg ne forduljon még egyszer a fejedben, hogy engem is direkt felhúzol, oké? Mert legközelebb lehet, hogy nem úszod meg egy kis karmolással és véletlenül még a fejed tépem le - most rajtam volt a sor, hogy vigyorogjak. Már nem mintha erről a vigyorról el lehetett volna dönteni, hogy a "csak viccelek", vagy az őrült szociopata típusba tartozik.
- Különben sajnos nem olyan könnyű ez... gondolj csak bele, te hogy éreznéd magad, ha egyszer csak elvesztenéd az irányítást sőt az eszméleted és aztán csinálnál olyan dolgokat, ami totál nem te vagy? Mintha valaki hipnotizált volna... bár azt hiszem, ez azért annál rosszabb. De a házvezetőnk jó fej, sokat mozgunk, a sport pedig segít némileg egyensúlyba kerülni. Na meg próbálok zen lenni vagy mi a f*sz... van ilyen külön meditációs óránk is - nevettem fel - ... amúgy, tudod az elején én is azt mondtam, hogy ez mekkora baromság, de néha jól esik, tudod... csak úgy kiüríteni a fejed és lazulni. Nem gondolni semmire.
Közben oda is értünk a célállomásra, én pedig elcsíptem egy szálat a srác által kínált cigiből.
- Kérdeznék valamit. Igaz, amit rólad pletykálnak? - nem lacafacáztam sokat, lényegre törő kérdést tettem fel. Igazából eléggé fúrta az oldalam a kíváncsiság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Szer. Szept. 23, 2015 9:47 pm

-Az attól függ. Miért, mit pletykálnak rólam? - kérdeztem elkerekedett szemekkel.
Na ez nekem új. Pletykálnaaak? Csak tudnám, hogy a francba szivárgott ki az, hogy mi történt azon az estén. Vagy mit tudom én, mire gondolhat, másról nagyon én sem tudom, ami pletykálnivaló lenne, és hozzám köthető.
-Hát nem tudom mit tudsz rólam, de azt előre leszögezem, hogy az a fa az erdőben nem úgy dőlt ki, hogy letüsszentettem, az aljas rágalom. Igazából csak nekitámaszkodtam. - vettem poénosra a figurát.
Na de most komolyan, ha nyílt titok, hogy kinyírtam a fatert meg azt a prostit, az nem biztos, hogy jót jelent rám nézve. Vagy tekintélyem lesz tőle, vagy megvetnek. Az is lehet, hogy csak legyintenek rá, mondván, hogy ilyet bárki kitalálhat bárkiről, és hülye, aki elhisz ilyesmit. Talán ez a változat a legjobb. Bár, nekem az is megfelel, ha mindenki másképp tudja, van egy-két gyökér itt, akinél nem árt, ha tud rólam ilyesmit, és nem áll neki jópofizni velem. Azt amúgy sem csípem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 19
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Csüt. Szept. 24, 2015 10:23 am

Alan persze úgy tett, mintha nem tudná, engem meg komolyan elgondolkodtatott, hogy vajon ennyire elkerülik őt a hírek, vagy csak ennyire sügér? Bár, inkább az előbbi gondolattal kacérkodtam, már-már sajnáltam is érte. Nem sok barátja lehet, tekintve hogy ilyesmik terjengnek róla, már nem mintha ő olyan nagyon kapálózna érte, hogy igyekezzen barátokat szerezni - vegyünk csak az én példám, vagy azt a farkasos srácot akiről az imént mesélt. Ha így folytatja, egyedül fog majd meghalni, zsémbes öregemberként valami lepukkant lakókocsiparkban. És a saját farkaskutyái fogják megenni a tetemét. Jobb esetben.
Mikor viccelődni kezdett, én is felnevettem, be kell vallani ült a poénja, úgy látszik még jó fej is tud lenni, ha kicsit megerőlteti magát. Azt hiszem, máskor is kipróbálhatná.
- Á, hülyeség - legyintettem - Mondják páran, hogy öltél már embert. Mások azt, hogy már közel fél tucatot. De azt is hallottam, hogy az igazgatók egy börtönbe mentek el érted - nevettem a nyilvánvaló hülyeségeken.
- Ne aggódj, én sem hittem el őket. De azért vannak olyanok, akik megkajálják - azzal kitöröltem egy könnycseppet szemem sarkából, mely vad vihogásom közepette ült oda. Alan kicsit sem tűnt gyilkosnak, jó persze megvannak a maga viselt dolgai, meg egy kis szociopata beállítottság és viszonyulás másokhoz, de nem hinném, hogy képes lenne ilyesmire. Semmilyen szempontból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alan Gilmore
Admin
avatar

Kor : 20
Faj : Idegen, Innan
Képesség : Illúziókeltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Olvasd!
Zeném : Meglepetés Smile

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Vas. Szept. 27, 2015 9:55 pm

Óóó, b@ssza meg, jól sejtettem! Rákérdezett, és nem tudom látta-e rajtam, hogy egyet kihagy a szívem ezek hallatán. Mindenesetre így történt, és ezer gondolat cikázott végig az agyamon. Csak tudnám, hogy hogyan szivárgott ki. De tényleg... A két igazgatón és rajtam kívül nem tudott erről senki, és elképzelhetetlen volt, hogy egyéb módon megtudjon ilyesmiket bárki is...
Mivel kezdtem úgy érezni, hogy talán túl sokat várok a válasszal, inkább hamar feleltem is a kérdésre.
-Nem tudom, hogy az ilyesmik hogy terjedtek el, de ez mind baromság. Nem fél tucat volt, hanem egy teljes. De igazából csak közvetetten az én hibám, valakinek olyat mondtam, hogy becsokizott a röhögéstől, a többiek a szagba fulladtak bele.
Egy kis poénkodással mindig lehet oszlatni a kételyt, meg eltitkolni dolgokat. Ez ilyen énvédő mechanizmus.
Nem tudom mennyi idő telt el a kérdés és a válasz között, szerintem nem sok, én valahogy mégis annak éreztem. Remélem nem csúszott át az eltelt idő azon a határon, aminek a túloldalán már a garantált hazugság található. De nem fogom neki elmondani az igazat. Még nem. Az is lehet, hogy később sem. Igazából az a helyzet, hogy én is inkább el akarom felejteni, ami azon az estén történt. Még akkor is, ha tudom, hogy ez amolyan hiú ábránd, ezt már nem fogom tudni elfelejteni, mindig bennem lesz, örökre belém égett.
Viszont az igazgatónál rákérdezek majd, hogy nem ő szólta-e el magát. Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy a pitsába tudott így elterjedni.
Amíg ezek a dolgok pörögtek a fejemben, nem telhetett el sok idő, talán 10 másodperc, szóval túl nagy intervallum nem volt a legutóbbi válaszom óta.
-Másról nem hallottál ilyen szaftos sztorikat? Én például úgy tudom, hogy az egyik újonc rylor disznóvá tud változni, és akkor ment érte a két igazgató, amikor a full részeg család éppen le akarta vágni. Mikor odaértek Romanék, épp nyakig volt a moslékban a feje.
Még ha igaz is lett volna... Azért poén lenne, ha egyszer összejönne egy ilyen kombó.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Franky Talbot

avatar

Nem : Lány
Kor : 19
Faj : Idegen, Rylor
Képesség : Alakváltás
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Ez rólam szól
Zeném : Diamonds

TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm

Jó-jó, tudtam én hogy marhaság, de Alan rátett még pár lapáttal, nyilván elhülyéskedte ezt a buta pletykát, mégis hogy lehetne másképp reagálni? Nem először nevettetett meg a fiú ezen a délutánon, esküszöm egyre jobban belopta magát a szívembe, szerettem ha valaki érti a viccet és jó a humora. Pláne, mikor előhúzott egy újabb mesét... na, itt már vihogtam, mint valami elmebeteg hiéna. Nem is gondoltam volna, hogy ki tud jönni ilyen hang a torkomon - ami azért picit ijesztő volt. Már nem mintha olyan rossz lenne, ha a második bejelentkező alakom hiéna lenne... sőt, hmm, azt hiszem azt csípném. Hallottunk a tanártól sztorikat mókusokról, cinegékről, kecskékről meg egyéb haszontalanságokról is, most mégis mit kezdenék, ha mondjuk... barázdabillegetővé tudnék átváltozni egy nagymacska mellett? Á, totál szívás ez az egész, semmi esélyem sincs, hogy az legyen, amit én akarok. És ez dühítő. A szemeim színe ismét aranyszínűvé változott.
- Öhm... nem, azt hiszem ez is kacsa. Ellenben van egy srác a házban, aki majommá változik. Na ő egész szórakoztató - meséltem, miközben rágyújtottunk.
- És ha már engem így kifaggattál, mesélj csak, neked hogy megy a kis játékod fejlesztése? Bár ahogy hallom, szereted gyakorolni és ráhozni másokra a frászt... - céloztam az eddigi viselt dolgaira.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Franky & Alan II.   

Vissza az elejére Go down
 
Franky & Alan II.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Kastély :: Egyéb területek :: Folyosók, aulák, lépcsők-