HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Latest topics
» Rony, Ryan és Szegény Áldozat
Hétf. Nov. 09, 2015 11:03 am by Ryan Anderson

» Ronan & Franky
Vas. Okt. 11, 2015 5:06 pm by Ronan Anderson

» Jade & Niall
Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm by Jáde Van Moezel

» Alan és Niall
Vas. Okt. 04, 2015 5:41 pm by Niall Tierney

» Shay & Rony
Szomb. Okt. 03, 2015 9:09 pm by Ronan Anderson

» Franky & Alan II.
Hétf. Szept. 28, 2015 10:34 pm by Franky Talbot

» Nadia Adelaide Blackmoon
Vas. Szept. 27, 2015 10:24 pm by Nadia A. Blackmoon

» Lachlan & Shayleen
Vas. Szept. 27, 2015 11:54 am by Lachlan Morven

» Idegen alfaj (képességtípus)
Szomb. Szept. 26, 2015 5:16 pm by Seth Waller

Szavazz ránk minden nap!


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (12 fő) Hétf. Aug. 17, 2015 9:37 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Jade & Niall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Niall Tierney

avatar

Nem : Fiú
Kor : 20
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Életre keltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Niall Tierney
Zeném : Rocky Road to Dublin
* :

TémanyitásTárgy: Jade & Niall   Pént. Okt. 02, 2015 2:10 pm

A birtokon található tó partján ücsörögtem a még épp nem túl hideg, csodás színekben pompázó, lehullott levelekkel fedett földön - igaz most épp sütött valamennyire a nap, meg egy pokróc is volt alattam. Nem volt nekem idegen a korai hideg és a szél, mely most is borzolta a piszkosszőke loboncom, elvégre otthon is hasonló klíma mellett nevelkedtem. Ezért az utolsó fénycsóvákat kiélvezve az egyenruha-pulóvert le is vettem, ott hevert mellettem a kockás pléden - igaz, vékony ingem alá befújt az időnként feltámadó szél és ez nem volt a legkellemesebb, de ha már egyszer levettem, dacból csak azért sem akartam visszavenni.

A pokrócon épp legújabb barátaimmal, egy életre keltett ágemberrel és öt nagyobb, gömbölyű kővel játszottam - furulyán szolgáltattam nekik a zenét, egy szép ír dalt, amelyet sokat hallottam gyerekkoromban és az óvodában visszavonhatatlanul belém vésődött. Én fújtam, a tenyérnyi, faágakból összerakott pálcikaember-alak pedig táncolt előttem a zenére. A kövek körben görögtek körülöttünk a pokrócon. Örültem, hogy nincsenek sokan a parton - sőt igazából eddig egy lelket sem láttam - mert bár sohasem bántam önnön csodabogárságom, lehet, hogy első látásra ez furcsának tűnhet... mintha nem lennének valódi barátaim, pedig vannak, nem is egy. Akik lenéznek ezért, egyszerűen csak nem tudják elképzelni, mennyire csodálatos és jó érzés mindez: a saját teremtményeim, élettelen, mozdulatlan tárgyak voltak, amíg idefelé sétálva a földről össze nem szedtem őket. Most pedig görögnek, táncolnak és ők is kiélvezik ezt a szép napot és a zenét.

Mosolyogva fújtam nekik tovább, bár kezdtem már picit unni a játékot, de a faember olyan jól elszórakozott, hogy nem volt szívem abbahagyni. Közben elmerülhettem kicsit a gondolataimban, persze azért igyekeztem közben fenntartani a koncentrációt, de már nem kellett minden erőmmel csak arra összpontosítanom, hogy életben tartsam a tárgyakat; azon gondolkodtam, vajon mi mindenre lehetek még képes. Ott volt a húgom babája, kövek, faágak, kréták meg anyám kedvenc kanapéja, eddig ezekkel kísérleteztem. Néha volt olyan érzésem, hogy komolyabb dolgokat is ki kellene próbálnom, elvégre lehet, hogy csak a saját képzelőerőm szab határt a képességemnek...
Gondolataimba merülten egyszer csak meghallottam, hogy valaki közeledik a távolból, bokáig gázolva a lehullott levelekben. Abbahagytam a furulyázást és hátrapillantottam a vállam felett, hogy lássam, ki az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jáde Van Moezel

avatar

Nem :
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Biológiai manipuláció
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : ...but blood, toil, tears and sweat.
Zeném : It's so quiet here and I feel so cold
* :

TémanyitásTárgy: Re: Jade & Niall   Pént. Okt. 02, 2015 7:46 pm

Éppen semmi dolgom sem akadt a kastély falain belül, és odabent semmi sem vonzott annyira, hogy ne éreztem volna megváltásnak nagyot szippantani a kinti friss levegőből, amikor kiléptem a birtokra. Ha a többség bent múlatta az időt és a házak klubhelyiségéi zsúfolásig teltek, szinte törvényszerű volt, hogy engem a társaság gócpontjától legtávolabb lehetett megtalálni. Ennek okán furcsa párhuzam vonható köztem és azon egysejtűek közt, amik fényinger hatására az ellenkező irányba kezdenek mozogni, arra törekedve, hogy minél távolabb kerüljenek a fényforrástól – erre a hülyeségre a legutóbbi biológián döbbentem rá. Tudom, az egésznek nincs semmi értelme – és mégis van.
Az időjárással nem törődtem sokat; habár kellemes őszi nap volt, nem túl hideg, olyan, amikor még nem dermedsz meg a szél metsző leheletétől, csupán simogat annak hűvössége, az én értelmezésemben ez nem sokat számított. Ha mínuszba ugrott volna a hőmérséklet, sem maradtam volna odabent. Egyszerűen dühített az a nyüzsgés, ami ott fogadott ilyenkor.
Lassan lépkedtem az avarszőnyegen, kezeimet zsebeimben nyugtattam, miközben gondolataimba révedtem. Azok azonban üresek voltak, azt hiszem; mivel tulajdonképpen nem volt min gondolkodnom, így tárgy hiányában gondolataim nem ölthettek alakot. De jól éreztem így magam; terhek nélkül, félig öntudatlanul, mégis teljesen éberen.
Mialatt a tó felé közeledtem, tekintetem célvonalába egy fiú került, aki egy pokrócon üldögélt és furulyázott, miközben előtte egy faág-emberke lejtett táncot. Felélénkülő gondolataim elsőként egy kígyóbűvölő képét kapcsolták a fiúhoz, aki a számomra már-már groteszknek tetsző jelenet középpontjában állt. Egyébként a képzettársítás nyomán a fiú képességét is kitaláltam, és azt, hogy mindketten Chiah-k vagyunk.
Mivel járás közben pillantásom mindvégig a fiún időzött, így mikor - minden bizonnyal az avar zörgését hallva – hátrapillantott, már nem vonhattam el róla a tekintetem észrevétlenül.
Még pár lépést tettem csendben, csupán közelebb érve nyíltak el ajkaim, hogy néhány szót kipréselhessek rajtuk.
- Bárki látja ezt, biztos, hogy hülyének néz. Csak, hogy tudd. – Beszéd közben pillantásom lassan végigsiklott a fiú keze ügyében lévő kellékeken. Fel nem foghattam, mi lebeghetett a fiú szeme előtt, amikor ebbe a bugyuta játékba kezdett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Niall Tierney

avatar

Nem : Fiú
Kor : 20
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Életre keltés
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : Niall Tierney
Zeném : Rocky Road to Dublin
* :

TémanyitásTárgy: Re: Jade & Niall   Vas. Okt. 04, 2015 5:45 pm

Egy lány közelített felém a sistergő avarban - méghozzá egy nem is akármilyen szép lány. Rá sem kellett néznem az egyenruhájára, hogy azonnal tudjam, hogy egy Syloch-ossal van dolgom. Talán egy pillanatra még a szám is tátva maradt, de aztán némi emberséget erőltettem magamra és becsuktam, helyette csak elmosolyodtam, míg közelebb nem ért. Letettem magam mellé a furulyát, mire a kövek odagördültek és finoman kocogtatni kezdték, hogy miért hagytam abba. A faágember csak tanácstalanul nézelődött, testtartása csalódottságról árulkodott. Felnézett ő is a jövevényre és minden bizonnyal az is lenyűgözőnek találta - ahogy én is, amíg ki nem nyitotta a száját. Akkor aztán összetört az illúzió. Csipkelődős ír vérem által hajtva bohókásan belefújtam a furulyámba, egy rövid, huncut dallamot miközben felálltam.
- Találós kérdés: miért is nézne bolondnak bárki azért, mert a képességem gyakorlom? - újabb néhány hangot eresztettem a hangszerbe - ... kiváltképp egy olyan iskolában, ami éppenséggel pont az adottságok elsajátítására buzdítja diákjait?
Ismét számhoz emeltem a furulyát és folytattam a dallamot pár újabb hanggal, mielőtt befejeztem a mondókám ravasz, de gonoszságot egyáltalán nem tükröző mosollyal.
- Mindenki úgy gyakorol, ahogy éppen tud. És ha csak feleolyan okos lány vagy, mint amennyire gyönyörű, biztosan tudsz válaszolni - mosolyom kisfiús vigyorrá szélesedett, miközben a válaszra vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jáde Van Moezel

avatar

Nem :
Faj : Idegen, Chiah
Képesség : Biológiai manipuláció
Foglalkozás : Tanuló
Előtörténet : ...but blood, toil, tears and sweat.
Zeném : It's so quiet here and I feel so cold
* :

TémanyitásTárgy: Re: Jade & Niall   Pént. Okt. 09, 2015 8:00 pm

Nem voltak idegenek a fiú arcán feltűnő érzelmek; hellyel-közzel mindenkiből hasonló reakciót váltottam ki, így jól ismertem az arcot elöntő ámulatot, mely elismeréssel vagy irigységgel, de mindenféleképpen a külsőmnek adózott, majd a vonások villámcsapásszerű átrendeződését, amikor egy szép, tekintetet vonzó látványból hirtelen hús-vér emberré váltam az illető szemében is. Sokan azzal vigasztalják magukat,hogy amennyiben valaki különösen szép, már megállapítható: ha kinyitja a száját, a tökéletesség illúziója szertefoszlik. Nos, ostoba nem vagyok, ahogy az irigyek látni akarnak, mégis tagadhatatlan, hogy a lenyűgözöttség más érzelmekbe fordul át, amint megszólalok- pozitív megítélésből negatívba; nem pedig fordítva.
Ferde szemmel, enyhén megemelkedő szemöldökkel követtem a fiú mozdulatait, gyanúval szemléltem a furulyát, melytől még a csípős megjegyzésem hatására sem vált meg. A szavai és a lejátszott dallamok egymást váltó szólamából és az ajkán megülő ravaszkás mosolyból következtetve biztosan volt egy kis defekt a fiú fejében.
- A gyakorlásod módja miatt néznek bolondnak. - Az első szót úgy nyomtam meg, hogy kiérezhesse, nem vagyok meggyőződve róla, hogy a szórakozását gyakorlásnak lehet titulálni. - Lefogadom, hogy igazi különc típus vagy. Más esetben találtál volna kevésbé nevetséges módot is a képességed fejlesztésére.  - Hangomból hiányzott az él és szavaim hűvös megállapításokként csengtek. Egyszerűen abból, amit láttam, azt a következtetést vontam le, hogy a fiú valahol a társaság peremén mozoghat, és még véletlenül sem vegyül el a tömegben - ezt pedig ki is mondtam.
- A kettő nem tartozik egy lapra. - Nem válaszoltam mosolyogva, sőt hűvös tónus játszott a hangomban, amint kijavítottam a fiút. Pedig akár hízelgő is lehetett volna a megjegyzése, elvégre gyönyörűnek nevezett, de egyáltalán nem így fogtam fel a helyzetet. Egyébként sem szerettem a bókokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jade & Niall   

Vissza az elejére Go down
 
Jade & Niall
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jade Electronics
» Steal [Jade vs A Sárkány]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Treldom Tayn Akadémia :: Játéktér - Birtok :: Erdő :: Mesterséges tó-